Selfness Hotel Vadvirág

Heves megye - Mátraszentimre  |  Szállás

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 3235 Mátraszentimre, Rákóczi út 35-37.
E-mail: [email protected]
Facebook

http://vadviraghotel.hu/  
 

Hozzánk kutyusod, cicád is bejöhet! Tappancsosok figyelem!

Hozzánk elhozhatjátok a felelőségteljes gazdit is! Részetekre kijelölt szobák, kutyakosár, cica alomnak külön pedálos szemetes biztosított. Ha otthon maradt a póráz, tálka, itató kulacs, semmi baj megoldjuk. Nem kell hiányolnotok a megszokott ízeket, mert az etetés továbbra is a gazdátok dolga lesz. Ne izguljatok, közelben találtunk olyan állatorvosi rendelőt, mely a hét mindennapján tud veletek foglalkozni gond esetén. Ne felejtsétek otthon az oltási könyveteket, mert arra itt szükség van, ha megérkeztek.

kutyabarat hotel vadvirag

Az étterem és wellness kizárólag a kettő lábú vendégeinké, oda nem mehettek be, de jó idő esetén az étterem teraszán az asztal mellett lehettek Ti is. Az aulában a sétára indulva kollégáinktól mindig sok simit, fülvakarást kaptok, mert imádják az állatokat. A szálloda mellett már az erdő vár benneteket sok izgalmas illattal. Ráadásul együttműködünk az Új Nap Egyesülettel Gyöngyösről, akik segítenek a chip olvasásban, ha elkeveredtek a gazditól, vagy az olyan társaitokon, akire ráun az ember. Sok rendezvényünkön találkozhattok velük. Honlapunkon, recepciónkon bővebben olvashattok arról, a gazdinak mire kell ügyelnie nálunk a Ti érdeketekben.

Távozásotok után fokozott takarítás történik, hogy a következő vendég semmit ne érzékeljen abból, hogy itt üdültetek nálunk. Igaz mindig tájékoztatjuk is őket, hogy nálunk jártatok, pont abban a szobában. Szóval pórázt a szájba, be az autóba és induljatok hozzánk pihenni!

 

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Soproni Parkerdő

Soproni Parkerdő

PetPont Kutyakozmetika

PetPont Kutyakozmetika

Petneházy Club Hotel

Petneházy Club Hotel

Kecske-hegy kutyafuttató

Kecske-hegy kutyafuttató