NaposTó Pihenőház

Baranya megye - Orfű  |  Szállás

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 7677 Orfű, Herman Ottó utca 14.
Telefon: +3670 451 9774

http://www.naposorfu.hu  
 

A Napostó Pihenőház Orfű egyik legszebb utcájában található, 300 méterre a Pécs-tótól. A ház egy erdőszéli domboldalon helyezkedik el, melynek köszönhetően a kilátás csodaszép és a természet szinte benéz az ablakon. A két különbejáratú apartman teljesen felszerelt, saját konyhákkal, WC-vel, fürdőszobával. Az emeleti apartman erkélyes, a földszintihez nagy terasz tartozik. A kertben grillező, szalonnasütő- és bográcsoló hely is ki lett alakítva. Az apartmanhoz saját, kizárólagos használatú stég is foglalható. A NaposTó házunk teljes területén vezeték nélküli internetet ingyenesen biztosítunk.

Apartmanok

Földszint:

50 négyzetméteres, klasszikus berendezésű, földszinti apartman vagyok, kis hálószobával. teljesen felszerelt konyhával, hatalmas nappalival, még hatalmasabb terasszal, WC-vel, tusolóval. A kilátás az erősségem: bárhonnan nézel ki a tágas ablakaimon, lenyűgöző látvány fogad majd. Csodaszép egyedi építésű kandallóm igazi romantikus hangulatot varázsol a hűvös estéken. Kényelmes franciaággyal és egy teljes méretű kétszemélyes kanapéággyal várlak Téged és családodat. Mecsekszakállon a Herman Ottó utca végén találsz, 10 perces könnyű erdei sétányira Orfű központi részétől.

Emelet

50 négyzetméteres emeleti, nagy nappalis, konyhás, parkettás, lambériás, fás-hangulatú apartman vagyok gyönyörű terasszal. A földszinti kollégámhoz képest nálam még szebb a kilátás. Nagy nappalimban találsz egy franciaágyat és egy kihúzható, teljes méretű, kétszemélyes kanapéágyat. Konyhám külön helyiségben található, így teljesen zavartalanul készülhetnek a nyáresti vacsorák. Teljesen külön bejáraton, külső lépcsőn érsz el, a ház mellett balra. Igazi erdőszéli madárcsicsergős apartman vagyok, pazar távlatokkal.

Programok a közelben:

 • Vízisportok (kajak, kenu, szörf, sárkányhajó bérelhető) 2 kajakot ingyenesen tudunk biztosítani
 • Túrázás (ingyenes transzfer a DDK érkező és induló pontokhoz
 • Off-road kerékpár útvonalak
 • Terepfutás
 • Kalandbarlang-túra
 • Abaligeti barlang-séta
 • Lovaglási lehetőség
 • Bicajos kulTúra Pécsre ( múzeum, templomok, Zsolnay)
 • Gyalogos vagy Kerékpáros bortúra Villányban (Villányig transzfer, túra a Villányi Hegységben)
 • Csillagtúra a Zselicben – Zselici Csillagpark
 • Mezei bor-és sajtkóstoló a Naposdombon
 • Gazvacsora Biobia Porta finomságaiból

Megközelítés:

Vonattal

Budapestről Sásdig, vagy Pécsig. Sásdról, Pécsről transzfert tudunk biztosítani

Busszal

Pécsről 2-3 óránként induló busszal Orfű Községháza megállóig. Busszal Budapestről, Pécsre, Pécsről 2-3 óránként induló busszal Orfű Községháza megállóig.

Autóval/telekocsival

M6-os autópályán, az M60-as úton Pécs Nyugat kijáróig, majd jobbra Pécs fel és Pécs Kertvárosból Orfű táblát követve. M6-os autópáláról javasoljuk még a Pécsvárad kijáratot is, ami rövidebb így és a Kelet-Mecsek kikerülhető. Orfűre Pécsről beérve túl kell menni Orfű központján a Pécsi -tó gátja felé haladva, a parti szektorokat elhagyva, egy kis élelmiszerboltnál kell jobbra kanyarodni, majd 80 méter után újra jobbra a Herman Ottó utcába, a ház az utca végén a bal oldalon helyezkedik el.

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Panino Café & Bakery

Panino Café & Bakery

Cane Corso Fajtamentés

Cane Corso Fajtamentés

Masni Kutya és Kisállatkozmetika

Masni Kutya és Kisállatkozmetika

FitCandy

FitCandy