NaposPatak Apartmanház

Baranya megye - Orfű  |  Szállás

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 7677 Orfű, Széchenyi tér 24.
Telefon: +3670 451 9774

http://www.naposorfu.hu  
 

A Napospatak Apartmanház a Naposdomb lábánál Orfű központjában a Széchenyi téren található.  Csupán 200 méterre a Pécsi tótól, éttermek és bolt közelében. Az Aquapark 10 perc kényelmes sétával érhető el. A különálló kertes ház két, teljesen felszerelt, külön bejáratú, amerikai konyhás apartmannal rendelkezik. Ideális helyszín családok, baráti társaságok számára. Az apartmanokban vezeték nélküli internetet ingyenesen biztosítunk.

Apartmanok

Vadrózsa:

80 négyzetméteres, kétszobás, földszinti apartman vagyok, teljesen felszerelt konyhával, hatalmas nappalival, WC-vel, tusolóval. Akár 8-9 főt is vendégül látok, így tökéletes helyszín lehetek a családi pihenéseid vagy baráti találkozóid számára, de persze kettesben is jöhettek és a rózsa már ott lesz az ódon faasztalon! Tágas terek, kényelmes ágyak és csak pár lépés minden, ami Orfű! A Naposdomb lábánál, a Széchenyi téren, a patak jobb oldalán találsz.

Jázmin:

Modern berendezésű, kétszobás, amerikai konyhás, emeleti, légkondícionált apartman vagyok. Teljesen külön bejárattal, külső lépcsőn érsz el, a jázmin mellett balra. Nálam minden szobához jár egy fürdőszoba, hogy igazi szállodai kényelemben érezd magad. Privát emeleti teraszomon pihenhetsz, grillezhetsz, napozhatsz, vagy gyönyörködhetsz a rendkívül csillagos nyáresti égboltban. Jöhettek ketten is, de pótágyaknak és kihúzható kanapénak köszönhetően akár nyolcan is kényelmesen elfértek nálam a Széchenyi téren, az emeleten.

Programok a közelben:

 • Vízisportok (kajak, kenu, szörf, sárkányhajó bérelhető) 2 kajakot ingyenesen tudunk biztosítani
 • Túrázás (ingyenes transzfer a DDK érkező és induló pontokhoz
 • Off-road kerékpár útvonalak
 • Terepfutás
 • Kalandbarlang-túra
 • Abaligeti barlang-séta
 • Lovaglási lehetőség
 • Bicajos kulTúra Pécsre ( múzeum, templomok, Zsolnay)
 • Gyalogos vagy Kerékpáros bortúra Villányban (Villányig transzfer, túra a Villányi Hegységben)
 • Csillagtúra a Zselicben – Zselici Csillagpark
 • Mezei bor-és sajtkóstoló a Naposdombon
 • Gazvacsora Biobia Porta finomságaiból

Megközelítés:

Vonattal

Budapestről Sásdig, vagy Pécsig. Sásdról, Pécsről transzfert tudunk biztosítani

Busszal

Pécsről 2-3 óránként induló busszal Orfű Községháza megállóig. Busszal Budapestről, Pécsre, Pécsről 2-3 óránként induló busszal Orfű Községháza megállóig.

Autóval/telekocsival

M6-os autópályán, az M60-as úton Pécs Nyugat kijáróig, majd jobbra Pécs fel és Pécs Kertvárosból Orfű táblát követve. M6-os autópályáról javasoljuk még a Pécsvárad kijáratot is, ami rövidebb így és a Kelet-Mecsek kikerülhető. Orfűre érve, Orfű központi részéig kell jönni az Orfűi-tavat elhagyva a Mediterrán Étterem és Villánál találhat körforgalomnál a második kijáratnál kell jobbra kanyarodni és kb 100 méter múlva jobb kéz felől található egy zöld színű ház, tujakerítéssel.

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Katlan Tóni Vendéglője a Malomhoz

Katlan Tóni Vendéglője a Malomhoz

Hévízi Tourinform Iroda

Hévízi Tourinform Iroda

Tavirózsa Kemping

Tavirózsa Kemping

Pusztadombi utca - Égető utca kutyafuttató

Pusztadombi utca - Égető utca kutyafuttató