5 Ház Borbirtok

Veszprém megye - Somlószőlős  |  Szállás

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 8483 Somlószőlős, Zártkert, 2513/5. hrsz.
Telefon:  +36 30 286 34 38
Email[email protected]
Facebook

https://www.5hb.hu  
 

Birtokunk Somlószőlős „felett”, a hegyen terül el nagyszerű látványt nyújtva a nyugodt, csendes falura. A házak alapjait képező régi présházak a felvásárlás előtt mind somlószőlősi gazdák kezében voltak. Így egyesítve a házakat és szőlőket új és modern formában, a helyi lakosság számára is elérhetővé téve egy új találkozási pontot szerettünk volna létrehozni Somlószőlősön.

Minden házunk egy önálló kis sziget, egyéniségük van, így mindenki megtalálhatja a neki legjobban tetszőt. Egyedi bútorzatukkal letisztult és nyugodt környezetet teremtenek minden pihenni vágyónak. Saját parkolóhelyek, klimatizált helységek várják a vendégeket. A házak minden szintjén saját fürdőszoba és konyha járul hozzá a kényelmes időtöltéshez. A kilátás minden ház ablakából páratlan!

Önállóságukat erősíti, hogy mindegyik házhoz saját pince került kialakításra, ahol, kivételes hangulatban tölthetik vacsorájukat, vagy borozhatnak a hamisítatlan pincehangulatban. Ezek a kis pincék kapcsolódnak a központi pincerendszerhez, lezárhatóak, de egybe is nyithatóak. A vastag téglafalaknak köszönhetően több, egymás mellett szórakozó társaság sem zavarja egymást.

A hét apartmanban összesen 20 férőhellyel várjuk vendégeinket az év 365 napján. Birtokunk kiválóan alkalmas kisebb-nagyobb baráti társaságoknak pihenni, vagy akár bulizni is. A családok is megtalálják számításukat, hiszen családi rendezvények lebonyolításában is segítünk legyen szó szülinapról, évfordulóról vagy esküvőről. Kisgyermekesek családoknak biztosítunk babaágyat, etetőszéket is.

A túrázókat is szívesen fogadjuk, hiszen a hegy számtalan túraútvonalnak ad otthont, köztük a Somlói várba felvezető egyik út a birtokon megy keresztül.

Állatbarát szálláshely vagyunk, minden kisállat ingyenesen lakhat apartmanjainkban. Etető és itatótálat is biztosítunk a kiskedvencek számára.

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Kolette bistro

Kolette bistro

Kutyaközpont - Kutyaiskola

Kutyaközpont - Kutyaiskola

Kálvária téri kutyafuttató

Kálvária téri kutyafuttató

Ellátó kert

Ellátó kert