Oroszlános Borvendéglő és Borhotel

Borsod-Abaúj-Zemplén megye - Tállya  |  Szállás

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 3907 Tállya, Rákóczi út 23.
Telefon: +36 47 598 888
E-mail: [email protected]
Facebook
Instagram

https://www.oroszlanoshotel.com  
 

Az Oroszlános: otthonos, meghitt, elegáns, átjárja az egyszerű és természetes dolgok iránti tisztelet, igazi hegyaljai fészek minőségi szolgáltatásokkal és tökéletes kényelemmel, melyet egyaránt ajánlunk családok, borkedvelő baráti társaságok, romantikát kereső párok számára, valamint esküvők és céges rendezvények helyszínének is ideális.

Szállodánk és éttermünk a tokaji világörökségi borvidék szívében, annak legalápincézettebb településén, Tállyán található, Európa mértani középpontjában. A több mint 400 éve épült kúria a mai kor igényeinek megfelelően került felújításra. 12 superior hotelszobában, 2 nagyméretű, több légterű és 1 egyszemélyes lakosztályban 32 főig tudunk kényelmes, négycsillagos elhelyezést biztosítani vendégeinknek, pótágyakon pedig további 15 fő elhelyezése lehetséges. Szobáinkat a borvidék világhírű borfajtái után neveztük el.

Műemléki étkezőteraszunk és lounge sarokkal kiegészülő filagóriánk, mely nyaranta Fröccsteraszként is működik, tavasztól őszig tökéletes helyszíne nagy családi ebédeknek, közösségi eseményeknek, és természetesen kiváló boraink elkortyolásának.

Fürdőházunk hatszemélyes pezsgőfürdővel, finn- és infraszaunával, dézsazuhannyal, vadszőlős kőfallal határolt napozóterasszal és masszázs szolgáltatással segít a testi-lelki kikapcsolódásban. Különleges szolgáltatásunk a privát, gyertyafényes Fürdőház használat habzóbor bekészítéssel.

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

raqpart

raqpart

Állatorvosi Rendelő a Sánta Kutyához

Állatorvosi Rendelő a Sánta Kutyához

Káli Gourmet Bistro, Delicatesse

Káli Gourmet Bistro, Delicatesse

Újpesti kutyafuttató

Újpesti kutyafuttató