Hotel Platán***

Fejér megye - Székesfehérvár  |  Szállás

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 8000 Székesfehérvár, Gyümölcs u. 28.
Telefon: +3622 505920
Email: [email protected]
Facebook

http://www.hotelplatan.eu  
 

Színvonalas hotelünk Székesfehérvár belvárosi, mégis csendes zöldövezetében található, ahol 28 szoba, 2 konferenciaterem, hangulatos étterem és kávéterasz, segítőkész személyzet várja!

Ne hagyja otthon házi kedvencét, hozza el, mert ő is a család része. Kutyabarát szállodánk rendelkezik egy hatalmas udvarral, ahol az egész család jól érezheti magát, jó időben akár napozhatunk, labdázhatunk.

Ha nyugodt pihenésre vagy csak meghitt pillanatokra vágyik, ha szeretné felfedezni a Királyok Városának szépségeit, vagy a munka kötelezi hosszabb városi tartózkodásra, akkor szállodánk az ideális választás az Ön számára!

Gépkocsival és tömegközlekedési eszközökkel is könnyedén megközelíthető, az autók  zárt,kamerával megfigyelt parkolóban helyezhetőek el térítésmentesen és az internetelérés is korlátlanul áll rendelkezésre, ami a vendégek részére ingyenes.

A napos tetőtérben egy 60-70 fő befogadására képes konferencia terem és egy lakosztály kapott helyet, a tágas konferencialobby kávészünetek, fogadások, kiállítások kedvelt helyszíne.

Az alagsorban került kialakításra egy további  konferencia terem, ill. a pihenést, kikapcsolódást biztosító finn szauna, egy masszázs helyiség, szobakerékpár és egy kisebb társalgó. A szálloda belső udvarán tavasztól őszig egy kellemes, napos teraszon is elfogyaszthatják a reggelijüket a vendégek, de a délutáni kávézás ideális helyszíne is, akár a városlakók számára is. 

Ne feledje, ha Székesfehérvár, akkor Hotel Platán***!

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Pipacs Vendéglő

Pipacs Vendéglő

Veresi Kuyás Központ - Kutyakozmetika

Veresi Kuyás Központ - Kutyakozmetika

Dog Garden

Dog Garden

MOL benzinkút, M7 Balatonlelle

MOL benzinkút, M7 Balatonlelle