Caramell Premium Resort****superior

Vas megye - Bükfürdő  |  Szállás

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 9740 Bükfürdő Európa u.18.
Telefon: +36 94 558 030
E-mail: [email protected]
Facebook

http://caramell.hu  
 

Élje át Ön és kedvence is a teljesség, a korszerű kényelem és a holisztikus harmónia varázsát! Az állatbarátság nálunk természetes!

A teljesség harmóniája

Szeretnénk, ha már nevünk hallatán egy barátságos, természetközeli, kellemes környezetre gondolna, ahol a szolgáltatások különlegesek, a berendezés összhangot sugall és a törődés természetes két- és négylábú vendégeinknek egyaránt.

A Caramell az ország első holisztikus gyógy- és wellness szállodája. Vendégeink kényelmének, pihenésének magas színvonalú kiszolgálása érdekében 2016 őszén a hotel Magyarország egyik legnagyobb turisztikai beruházása keretében megújult.

A Caramell Premium Resort Magyarország legteljeskörűbb szolgáltatást nyújtó wellness-, konferencia- és élményközpontja. Elsőként nálunk veheti igénybe egy helyen a magas színvonalú gyógyászati és wellness kezeléseken túl a teljes körű természetgyógyászati, holisztikus és ezoterikus szolgáltatásokat. Célunk a hagyományos, elfelejtett ősi gyógy- és egészségmegőrző eljárások életre keltése, újszerű megoldásokkal kombinálva.

Nálunk a pihenés csak a kezdet! A Caramell Premium Resort a napjainkban oly népszerű „slow turizmus”, vagyis a lassú pihenés filozófiájának legújabb fellegvára. A test, a lélek és a szellem egységének megteremtése a nálunk, illetve az általunk szervezett üzleti és családi rendezvényeken is főszerepet játszik.

Az állatbarátság nálunk természetes!

A holisztika eszméjéhez a természettel és az élőlényekkel átélhető harmónia is szervesen hozzátartozik. Harmadik vidéki szállodaként az országban, 2016. októberétől ingyenes chipleolvasási lehetőséggel segítünk abban, hogy a környékbeli elveszett kutyák hazataláljanak. Ez jelentős lépés a felelős állattartás támogatása érdekében Nyugat-Magyarországon.

Kabalaállatunk egy fekete macska, Gouranga. 2009 novemberében, egy ködös reggelen feltűnt a szálloda parkolójában egy vadóc fekete macska. (Olvassátok el Gouranga történetét ITT!) Ő volt Gouranga, aki ettől a naptól kezdve hat éven keresztül számtalan vendégnek, dolgozónak és barátnak hozott szerencsét, szerzett örömet és szép emlékeket.

A holisztikus szálloda szeretett kabalacicája a parkolóban személyesen köszöntötte a vendégeket érkezéskor, és kísérte ki őket elutazáskor. Gouranga története Facebook- és blog-oldalán olvasható.

Szállodánk sok szeretettel látja vendégül a házi kedvenceket. A kisállatokat, kutyákat, macskákat stb. a gazdákkal egy szobában szállásoljuk el, 5300 forint napidíj ellenében.

Élje át Ön és kedvence is a teljesség, a korszerű kényelem és a holisztikus harmónia varázsát!

Kaland - élmény 3 szinten, szinte minden mennyiségben!

Szállodánk szomszédságában építettük fel a Kristály Torony kalandpark és mászó pályát Európában negyedikként, mely 2012. nyarától nyitotta meg kapuit az adrenalin rajongók, extrém kalandokat keresők előtt. A monumentális háromszintes építmény –amelyen egyszerre 120 fő kalandozhat - 17 m magas, 35 m széles, 90 különböző nehézségi elemet tartalmaz 1 km hosszú kötélpályán, és amelynek legfelső szintjén egy 225 m² páratlan kilátással rendelkező terasz biztosít gyönyörű kilátást, és alkalmat különleges rendezvények, találkozók, üzleti vacsorák, estek, esküvők lebonyolítására is!

A Kristály Torony része továbbá egy Óriáshinta, egy Flying Fox 200 méteres csúszó pálya, egy 10 m magas mászó fal és egy Pamper Pole „szabadesés” elem. A kalandpálya alsó szintjét a 130 cm-nél kisebb gyermekek vehetik birtokba, ill. térítésmentesen használhatják a Kristály Torony mellett megépített játszóteret is.

Villa Rosato

A Caramell Premium Resort cukrászdája, a Villa Rosato 2010 őszén nyitotta meg kapuit egyedi, és sok esetben újragondolt süteményeivel mind a tradicionális, mind az új ízekre vágyó vendégek előtt. Célunk, hogy jó minőségű alapanyagokból készülő, változatos kínálatunk kövesse a gyorsan változó igényeket, ötvözze a hazai ízeket a külföldről érkező új technikákkal és trendekkel. A Villa Rosato egyszerre kínálja a csúcs cukrászat kulináris élvezeteit és a zenés klubok hangulatát.


ELÉRHETŐSÉGEINK:

Caramell Premium Resort****superior

9740 Bükfürdő Európa u.18.
Tel.: +36 94 558 030
E-mail: [email protected]

Gouranga Fan Club 

Kristály Torony

9740 Bükfürdő Nyárfa u. 4.
Tel.: +36 94 558 030
E-mail: [email protected]
Web: www.kristalytorony.hu

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Szentmihályi út - Kőrakás park kutyafuttató

Szentmihályi út - Kőrakás park kutyafuttató

Szépvölgyi Kutyakozmetika

Szépvölgyi Kutyakozmetika

Eozin Corso

Eozin Corso

Bogáncs Kutya- és Kisállatotthon

Bogáncs Kutya- és Kisállatotthon