Bényelak

Borsod-Abaúj-Zemplén megye - Legyesbénye  |  Szállás

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 3904 Legyesbénye, Kossuth utca 22.
Telefon: 06-30-373-3962
E-mail: [email protected]
Facebook

http://benyelak.webnode.hu  
 

BényeLak - zöldorom a zempléni hegyek lábánál, a tokaji történelmi borvidéken, Szerencstől 5 km-re, egy 1000 éves, bájos kisfaluban, Legyesbényén található. Az új építésű ház nagy füves udvarral vár minden üdülni vágyót és négylábú társát.

6 felnőtt, egy kisbaba és a négylábú társ befogadásásra felszerelt a lak.

100 nm-es ház verandával, 2 szobával (6 főre fekvőhely, babaágy, TV), felszerelt konyhával (hűtő, tűzhely, mirkohullámú-sütő, vízforraló), zuhanyzós fürdőszobával (benne mosógép) várja a kedves vendégeket. 

900 nm-es nagy zártkert kerti bútorokkal, elektromos kerti grillel és parkolási lehetőséggel áll az idelátogatók rendelkezésére.

 

Legyesbénye nevezetességei, a  szabadtéri kőkönyvtár és szoborpark; a falu borházban található pipamúzeum, modern művészeti galéria, XVII. századi Fekete Madonna kép; illetve a több mint 100 éves katolikus és református templom; 1000 év millenniumi emlékmű. 

A Montium (www.montium.hu) pincészet BényeLaktól 10 perc sétára várja a kedves borbarátokat a Fuló – hegy lábánál.

A környékbeli látnivalók száma  számtalan: fürdők, várak és kastélyok, nemzeti parkok, halastó és kispatak, erdei kisvasút, kaland parkok, s a megszámlálhatatlan tokaj-hegyaljai pincészet, részletek itt: http://benyelak.webnode.hu/latnivalok/

 

De ha csak a vidék nyugodt csendjére és nagy sétákra vagyunk a friss levegőn, a szőlőtőkék lankái között azt is megtehetjük BényeLakon.

Tokaj-Hegyalja megér egy kikapcsolódást!

 

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Kispesti Halásztanya étterem

Kispesti Halásztanya étterem

Kóstolom Borbár

Kóstolom Borbár

Pet Farm Family

Pet Farm Family

Szurdok-völgy

Szurdok-völgy