BL YachtClub & Apartments

Somogy megye - Balatonlelle  |  Szállás

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 8638 Balatonlelle, Köztársaság út 36-38
Telefon: +3630 4483199
E-mail: [email protected]
Facebook 

Mikrochip leolvasó hely

http://blyc.hu  
 

A BL Yachtclub & Apartments a Balaton déli partján, Balatonlelle központjában, közvetlenül a vízparton található. Egy kikötő, egy YachtClub, egy luxus villákkal teli ősfás park, medencék, fövenyes partszakasz és nem utolsó sorban a Balaton feledhetetlen látványa. Mindez együtt, egy helyen, páratlan természeti környezetben, a Balaton legszebb naplementéjével! 

A vendégek kényelméről saját, homokos strand, egy kültéri gyermek és felnőtt medence, saját étterem és squash pálya gondoskodik. A komplexumhoz egy 160 férőhelyes kikötő is tartozik, ahol vitorlás bérlésre is van lehetőség. A terület zárt, őrzött parkolóval rendelkezik.

Az európai színvonalú 160 férőhelyes vitorláskikötőnk, külső medencéink és egész évben nyitva tartó wellness központunk, valamint éttermünk ideális kikapcsolódási lehetőséget biztosít vendégeink számára. November végétől márciusig műjégpályával várjuk a korcsolyázás szerelmeseit közvetlenül a vízparton!

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Hermina Terasz Cafe

Hermina Terasz Cafe

Váci Mihány  utca mögötti kutyafuttató

Váci Mihány utca mögötti kutyafuttató

Café Communications

Café Communications

Tihany, Belső-tó

Tihany, Belső-tó