Köveskál Vendégház

Veszprém megye - Köveskál  |  Szállás

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 8274 Köveskál Városkút út 1.
Telefon: +36 70 318 9992
E-mail: [email protected]

 
 

A Balatonfelvidéki Nemzeti Park egyik legértékesebb gyöngyszeme a Káli-medence. Ez a vidék minden évszakban más és más! Téli nyugalom, tavaszi mandulavirágzás, nyári pezsgés, és az őszi szüret hívogatja egész évben a vendégeket!

Köveskál a medence szívében, szőlővel borított dombok lábánál fekszik. Műemlék védettségű vendégházunk története 1718-ig nyúlik vissza, késő barokk stílusban épült, a mezővárosi időszakban  a bíróság épülete volt. Tágas, kényelmes  franciaágyas szobákkal várjuk a természetet és nyugalmat kedvelő, pihenni vágyó vendégeinket. Jelzett gyalogtúra útvonalak, kirándulási lehetőség a Balatonhoz és a közeli termálfürdőkbe /Hévíz, Sárvár, Zalakaros/, borkóstoló és gasztro élmények teszik feledhetetlenné a nálunk eltöltött időt!

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Infinity Esport Bár

Infinity Esport Bár

Zománc Bisztrócska

Zománc Bisztrócska

TAT Café

TAT Café

Laktanya utca kutyafuttató

Laktanya utca kutyafuttató