Polgár Pince és Panzió

Baranya megye - Villány  |  Szállás

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 7773 Villány, Hunyadi utca 19.
Telefon: +36 72 492 053
E-mail: [email protected]
Facebook

http://www.polgarpince.hu/  

Nyitvatartás

H-V: 8:00–0:00

 

A Polgár Pincészet neve immár 20 éve jelent egyet a minőségi borok termelésével. A Polgár család hitvallásának legfontosabb eleme a tradíciók tisztelete a szőlőfajták kiválasztásától a borkészítésig. 

Villány szívében található Panziónk meghitt, családias környezetet biztosít a feltöltődni vágyóknak. Célunk az, hogy vendégeink megérezhessék azt a harmóniát, amely itt körülvesz bennünket. Friss levegő, madárcsicsergés, kedves mosolyok, gyönyörű helyszínek, izgalmas ízek, és a természet eredendő harmóniájáról tanúskodó Polgár borok. Sétálni a tőkék közt, lopózni a pincében, gyertyafényes borkóstoló Borkápolnánkban, koccintás a Borudvar lugasa alatt, Trezor-bejárás, kikapcsolódás a wellness részlegben, ínycsiklandó borvacsorák… Leírni nehéz, átélni érdemes!

Szeretettel várjuk Villányban az ódon hangulatú pincénkben, a régmúltat idéző Bortrezorban, a családias hangulatú, mediterrán panziónkba távol a városok, a főutcák zajától, hogy feltöltődjön, hogy felfrissüljön, hogy új barátokra leljen, hogy az elfelejtetett ízekkel ismerkedjen. Ígérjük, Mi és kollégáink mindent elkövetünk, hogy ez így legyen!

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

5 Ház Borbirtok

5 Ház Borbirtok

Tulipánkert kutyafuttató

Tulipánkert kutyafuttató

Zöld Zebra Állat- és Természetvédő Egyesület

Zöld Zebra Állat- és Természetvédő Egyesület

SpeedShop.hu

SpeedShop.hu