Mamaison Hotel Andrássy

VI. kerület - Budapest  |  Szállás

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1063 Budapest, Andrássy út 111.
Telefon: +361 462 2100
E-mail: [email protected]

http://www.mamaison.com/hu/budapest-andrassy-hotel-contact-us-andrassy.php  
 

Nagykövetségek tőszomszédságában, a főváros legelőkelőbb üzleti negyedében, az Andrássy úton található A Mamaison Hotel Andrássy igazi gyöngyszem Budapest szállodái között.

A hotel Hajós Alfréd tervei alapján 1937-ben, Bauhaus stílusban épült. Későbbi átalakítások során nyerte el mai formáját, mely 61 egyedi kialakítású szobájával és 7 exkluzív lakosztályával csúcsminőségű szállást és egyedi szolgáltatásokat kínál igényes utazók számára.  A Mamaison Hotel Andrássy Budapest tágas és art deco stílusú szobáival egyedi képviselője a hazai boutique szállodák körének.

A kitűnő étteremmel, valamint az első osztályú szolgáltatásokkal büszkélkedő szálloda ideális kiindulási pont Budapest felfedezéséhez.

 

 

 

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Selfness Hotel Vadvirág

Selfness Hotel Vadvirág

Idea Home Studio

Idea Home Studio

Cut and Coffee

Cut and Coffee

Caramell Premium Resort****superior

Caramell Premium Resort****superior