Pelso Panzió

Somogy megye - Balatonmáriafürdő  |  Szállás

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 8647 Balatonmáriafürdő, Ady Endre út 50.
Telefon: +3630 5001178
E-mail: [email protected]
Facebook: https://www.facebook.com/pelsopanzio

http://www.pelso.hu  
 

Üdvözöljük Balatonmáriafürdő legújabb és legtöbb szolgáltatást nyújtó kutyabarát panziójának oldalán. A Panzió tulajdonosai is kutyatartók, szívesen látják a kutyával érkező vendégeket is. A Pelso Panzió 17 szobával rendelkezik. Szobáinkat reggelivel vagy félpanzióval kínáljuk. 

Pihenje ki fáradalmait, töltődjön fel energiával a Balaton, az úszómedence, finn szauna és számos egyéb wellness szolgáltatások nyújtotta lehetőségekkel. 

Gyerekkel érkező vendégeink számára tökéletes időtöltést biztosít a játszótér, gyermekpancsoló, játszósarok!

Odafigyelünk arra, hogy panziónk számos szolgáltatással szolgálja az Ön és családja aktív kikapcsolódását. Az úszómedence (pezsgőfürdővel), szauna, kerékpárkölcsönzés és a kertben található gyermekjátékok, sportpályák használatát ingyenesen biztosítjuk Önnek! 

Ezen kívül helyben igénybe vehető manikűr-pedikűr szolgáltatás, kávézó, mini-bár, masszás szolgálja az ön kényelmét. Szeretnénk, ha Ön megismerne mindent, amire mi itt a Balaton mellett büszkék vagyunk!

Szívesen szervezünk ezért önnek borkóstolást (Balla Pince Balatonkeresztúr), sőt előzetes bejelentkezés esetén a Somogyi Hunor Vadásztársasággal együttműködve egyedülálló módon vadászatot is.

Free Wifi Panziónk ingyenes wifi müködik.

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Impact Hub Budapest

Impact Hub Budapest

Retriever Rescue Fajtamentő Egyesület

Retriever Rescue Fajtamentő Egyesület

Gala Tours Utazási Iroda

Gala Tours Utazási Iroda

My Little Melbourne Coffee

My Little Melbourne Coffee