Medves Hangulatszálló

Nógrád megye - Salgóbánya  |  Szállás

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: Salgótarján, Medvesi u. 9.
Telefon: (32) 898 016
Facebook: https://www.facebook.com/medveshangulatszallo

http://hangulat.medves.hu/  
 

A Hotel Medves egy teljesen egyedi szálloda, melynek párját máshol nem találhatja meg. Nem a legnagyobb, nem a legszebb, nem a legújabb, mégis olyasmit képes nyújtani, amit kevesek. Hangulatot!

A Medves Hangulatszálló rendelkezik nagyon sok olyan szolgáltatással, amivel a drága négy csillagos szállodák, ám mindezt kétcsillagos általános minőségben nyújtja. Tisztán, élvezhetően, mindenféle exkluzív sallang nélkül.

Ha Ön lemond a pazar csillogásról, akkor funkcionálisan élvezheti a sokféle szolgáltatás nyújtotta lehetőségeket, ám ezért csupán kétcsillagos árakat kell fizetnie.

A Medves tehát nem egy luxus hotel. Nálunk nem talál egyenruhás londinereket a bejárat előtt vagy aranyozott csaptelepeket a fürdőszobában. Talál viszont nagyon barátságos személyzetet és alaposan kellemes kiszolgálást, s egy olyan egyedi atmoszférát, mely a legtöbb vendégünk számára felejthetetlenné teszi az itt töltött napokat.

Biztosítunk mindent, ami a jó hangulathoz kell.

Nem luxust, hanem hangulatot kínálunk!

Szállás a gazdival karöltve - Kutyabarát szálláscsomag

Kedves Kutyusok! Nyaraljatok együtt a gazdival mindkettőtök örömére! Tölts időt gazdiddal, nyaraljatok a Medves Hotelben! Itt az ideje, hogy elég időt szánj gazdidra!

Kutyanapok

min. 1 éj esetén

7. 500 Ft / fő / éj + IFA

Tartalma:
- szállás félpanzióval (svédasztalos reggelivel, 2 fogásból álló tájjellegű vacsorával)
- korlátlan szolgáltatás-használattal 
- grátisz ajándék a kutyusának
 

 

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Pántlika Bisztró

Pántlika Bisztró

Dr. Juhász Tamás Kisállatkórház

Dr. Juhász Tamás Kisállatkórház

Bistro Fine

Bistro Fine

Madal Cafe - Alkotmány utca

Madal Cafe - Alkotmány utca