Alexandra Vendégház

Pest megye - Pilismarót  |  Szállás

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: Pilismarót
Telefon: +3620 3729008
E-mail: [email protected]

http://adp.hu  
 

A Dunakanyar festői szépségű kirándulóhelyén, a fővárostól egy órányira, kiváló megközelíthetőségű üdülőhely, amely mind a négy évszakban gazdag sport- és szabadidő kínálatot nyújt az idelátogatóknak. A vendégház Pilismarót Dunaparti üdülőövezetében található a kisközségtől 3 km-re. Adottságainak köszönhetően egész évben nagyszerű kikapcsolódási lehetőséget kínál az egy hétvégére vagy hosszabb vakációra érkezőknek, de kíválóan alkalmas tanfolyamok, továbbképzések, üzleti tréningek és rendezvények lebonyolítására is.

A Duna-parton hajókikötési lehetőség áll a vízen érkezők rendelkezésére. Az épület mellett az udvarban zárt parkoló várja az autóval érkezőket. A területen sátoros, lakókocsis kempingezésre is lehetősége van az idelátogatóknak.

A vendégház kívül-belül esztétikus, tiszta és kényelmes, nagy belső park veszi körül. A szobák összkomfortosak és fűthetőek, kettő ill négy ágyasak. Lehetőség van szaunázásra.

 

A vendégház felépítése:

Szobák száma: 18
Saját étterem (60 fő)
Zárt, parkosított udvar
Grill terasz (50 fő)
Tűzrakóhely
Saját belső parkoló
Konferenciaterem (40 fő)
Sátorozási lehetőség (10 lakókocsi)
Szauna

Szobák felszereltsége: 

Az ágyak száma 46 (+ 5 pótágy)
Összkomfortosak (hideg- meleg víz, tus, wc)

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Sziget Klub Teniszpálya

Sziget Klub Teniszpálya

Frufru Szépségszalon és Kávézó

Frufru Szépségszalon és Kávézó

Dráva utcai kutyafuttató

Dráva utcai kutyafuttató

Pláne Badacsony borterasz

Pláne Badacsony borterasz