Zichy Park Hotel****

Tolna megye - Bikács-Kistápé  |  Szállás

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 7043, Bikács-Kistápé Liget
Telefon: +36-75/532-065
Email: [email protected]

http://zichypark-hotel.hu  
 

Akinek van kutyája, csak az tudja igazán, hogy milyen nagy problémát és szomorúságot jelent a gazdinak, amikor elutazik valahova pihenni, de kedvencét nem viheti magával. Magyarországon jelenleg még kevés olyan kutyabarát szállás van, ahol a „hatlábú vendéget” szívesen fogadják.

Sok kutyás küzd hazánkban azzal a problémával, hogy szívesen menne nyaralni, de állatbarát szállás hiányában a kutyát nem viheti magával, így vagy otthon marad maga is, vagy igyekszik átmeneti gazdit találni a távollét idejére, s közben végig arra gondol, milyen jól is érezné magát vele a kutya vidéken.
Szállodánk szeretne hozzájárulni ahhoz, hogy a kutyabarátok számára is elérhető legyen a pihenés és kikapcsolódás egy minden igényt kielégítő kutyabarát szállodában.

A Zichy Park Hotel**** olyan kutyabarát hotel, ahol a négylábú kedvencek is garantáltan jól fogják érezni magukat. 15 hektáros zöld terület, a szállodát körülvevő vadregényes erdők és végtelen mezők hívogatják mindennapi sétára a kutyusokat és gazdijaikat.
Fedezze fel a szállodánkat ölelő természetvédelmi területek páratlan szépségét, szippantsa magába a vidéki, tiszta levegőt, legyen része négylábú kedvencével üdítő sétákban nap mint nap!

Nagy gondot fordítunk szállodánk parkjának gondozására, hogy vendégeinknek rendezett, tiszta környezetet biztosítsunk a pihenéshez.
Kérjük tartsa ezt Ön is tiszteletben és a kutyapiszkot takarítsa fel kutyusa után!

A Zichy Park Hotel**** is indult Az Év Kutyabarát Helye 2014 pályázaton!

  


Állatbarát szálláshely, páratlan vidéki hangulatban

Kutyával érkező vendégeinknek igazi vidéki hangulatban lehet része, ha ellátogat hozzánk. Parasztudvarunk minden igényt kielégítő és a hagyományokat felelevenítő Tornácos házaiba valamint Vincellér házunk szobáiba behozhatja kedvencét, így együtt élvezhetik a szállodánkban töltött napokat. Közvetlen kertkapcsolattal rendelkező Tornácos házaink szobáinak felszereltsége a hagyományokat tükrözi, de kényelmét tekintve megegyezik a főépület szobáival. Nyári estéken, a tornácon kutyusával pihenve Ön és kutyája is élvezheti a hamisítatlan vidéki hangulatot.

A Parasztudvar tornácos házain kívül, Vincellér házunk 4-6 fős szobáiba is várjuk kutyával érkező vendégeinket, mely egy igazi kis sziget lehet kisebb baráti társaságok részére. Borospincénk, Bortrezorjaink és Délibáb Sörözőnk is ebben az épületben található.

Ha házi kedvencével bármilyen egészségügyi probléma adódna a nálunk töltött idő alatt, a Szekszárdi Állatgyógyászati Központ állatorvosai segítenek a gyógyulásban.

Állatgyógyászati Központ Szekszárd
Cím: 7100 Szekszárd, Mikes u. 14.
Telefon: 74/511-222 (rendelési időben) és 30/9-46-47-76 (rendelési időn kívül)
E-mail cím: [email protected]
Tartsuk tiszteletben egymás pihenését…

Fontos számunkra, hogy kutyabarát vendégeinknek és kutya nélkül érkező vendégeinknek egyaránt felhőtlen pihenésben legyen része, ezért néhány szabályra szeretnénk felhívni a gazdik figyelmét, amelyek betartása a valódi kikapcsolódáshoz elengedhetetlen feltétel:

- Amennyiben az étkezésekre kutyussal érkezik, a kutyust az étterem teraszán biztonságban hagyhatja, vagy közösen az étterem teraszán tudnak helyet foglalni. Az étterembe, valamint a szálloda főépületébe a kutyát bevinni nem lehet.
- A szálloda zöld területein kérem, tartsa be a zöld területekre vonatkozó általános szabályokat! A kutyapiszkot kérjük, takarítsa fel kedvence után!
- Szállodánk parkjában a kutyus sétáltatásakor kérem, legyen tekintettel a kutya nélkül nálunk pihenni vágyó vendégekre! Nagyon sok család érkezik hozzánk kisgyerekkel, a gyerekek általában rajonganak a kutyusokért, de lesznek olyan vendégek is, akik esetleg félnek a kutyától, vagy zavarja Őket a pihenésben. Kérjük, tartsa ezt szem előtt, és ha valamelyik vendég külön kéri, vegye pórázra kutyusát!
- Szállodánkba kizárólag beoltott, és vendégeink testi épségét nem veszélyeztető kutyusok hozhatók!

  


Ajánlatkérés és szobafoglalás

Szobafoglalásnál kérjük, jelezze, ha kutyával érkezik és adja meg a házi kedvenc méretét is!

Négylábú kedvencek felára: 3.000,- Ft/éj
Kutyával érkező vendégeinket a Parasztudvar Tornácos házaiban és a Vincellér házban tudjuk elhelyezni.

Várjuk Önt és négylábú kedvencét szeretettel!

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Erzsébeti sütiház

Erzsébeti sütiház

Fiktív pub és étterem

Fiktív pub és étterem

Replülőtéri kutyapanzió

Replülőtéri kutyapanzió

Magyar Argentin Dog Fajtamentő Egyesület

Magyar Argentin Dog Fajtamentő Egyesület