Jackfall Szállások

Baranya megye - Kisjakabfalva  |  Szállás

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 7773 Kisjakabfalva, Fő u. 23.
Tel./Fax: +36-72-492-061
Tel:+36-20-555-1727

http://jackfall.com  
 

A birtok Villány közvetlen szomszédságában, Kisjakabfalván helyezkedik el. Fekvése rendkívül kedvező, a legjelentősebb kirándulóhelyek könnyen megközelíthetőek (villánykövesdi műemlék pincefalu, palkonyai pincesor, halastavak). A falut Villánnyal erdő köti össze, ahol nagy sétákat lehet tenni.

Itt, Kisjakabfalva közepén találjuk a villányi borvidék egyik legkülönlegesebb épületét, a Jackfall épületegyüttest. 3 épület 3 stílus. Modern kétszintes apartmanok, egy Fogadó 8 szobával, vagy egy exkluzív Kúria? Válassza ki saját stílusát!

Az Apartmanok tőszomszédságában találjuk meg korabeli pompájában helyreállított műemlék jellegű főépületet, mely művészi színvonalú freskókkal és falfestékekkel díszített.

A főépület újonnan hozzáépített részében 50 fős kóstolóhelységet alakítottunk ki, ami kiválóan alkalmas rendezvények szervezésére. A főépület és az Apartmanház között került kialakításra a modern technikával felszerelt borfeldolgozó a hagyományos téglapincével.

Apartmanok:

Vendégeink rendelkezésére áll 3 modern, kétszintes apartman, közvetlenül a főépület mellett. Mindhárom apartman egyedi berendezésű, és kiválóan alkalmas családok és baráti társaságok fogadására. Az apartmant egy szép kert köti össze a műemlék jellegű főépülettel, amelynek kóstolóhelyiségében 50 főt és egyéni/vállalati rendezvényeket tudunk kiszolgálni.

Az apartmanokban 2 darab 2 ágyas hálószoba, két zuhanykabinos fürdőszoba, egy tágas nappali és benne egy jól felszerelt amerikai konyha várja a vendégeket.

  

Fogadó:

A Jackfall Fogadó egy háznyira található a főépülettől. 2010 májusától várja a vendégeket a kétszintes épületegyüttes, amelyben 8 kétágyas szoba található fürdőszobákkal. A szobák a kettesben vagy esetleg egyedül érkezőknek készültek elsősorban. A modern, de környezetébe szépen illeszkedő házban a fűtés/hűtés megoldásánál a környezetbarát és energiatakarékos hőszivattyús rendszert választottunk.

A kétszintes vendégházban összesen 8 új kétágyas szobával várjuk a kikapcsolódni vágyókat. Mindegyik szobához zuhanykabinos fürdőszobák tartoznak, a hálók pedig klimatizáltak. A 8 szoba közül az egyiket mozgáskorlátozottak számára alakítottuk ki. A fogadóhoz nagy kert és parkoló tartozik.

  

Kúria:

A Jackfall Kúria épületére, egy véletlen folyamán találtunk rá. Ez is mutatja, hogy Kisjakabfalva tele van szunnyadó értékekkel. Mikor körbevezetett minket az előző tulajdonos a házon, tudtuk ebből lesz a Jackfall exkluzív kúriája! Nem terveztük, de ezt nem lehetett kihagyni. A felújításánál figyeltünk arra, hogy visszaadjuk az eredeti jómódú sváb hangulatot. A kúria 2010 májusában kerül átadásra.

A sváb kúriában az eredeti felosztást megtartva, 4 exkluzív szoba került kialakításra. A különálló szobákat az eredeti hangulatot idéző bútorokkal, tárgyakkal rendeztük be. (Például a kényelmes ágyakat régi ágyak felhasználásával készítette számunkra egy helyi sváb asztalos mester.) Mindegyik szobához tartozik egy zuhanykabinos/kádas fürdőszoba.

  

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

MOL benzinkút, M7 Balatonlelle

MOL benzinkút, M7 Balatonlelle

Syrius kutyaiskola

Syrius kutyaiskola

Vidám Tappancs Játszóház

Vidám Tappancs Játszóház

Tahi Nonstop Vegyeskereskedés

Tahi Nonstop Vegyeskereskedés