Tulipán Kemping

Heves megye - Eger  |  Szállás

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 3300 Eger, Szépasszonyvölgy u. 71.
Telefon: 06-70/385-1166
E-mail: [email protected]

http://tulipankemping.hu  

Nyitvatartás

Minden év március 15.-től október 15.-ig

 

Kempingünk Egerben, az ország egyik leglátogatottabb turisztikai központjában, a Szépasszonyvölgyben, családias környezetben, a belvárostól 1 km-re helyezkedik el. A tágas, rendezett, csendes kemping zöld környezete és a friss levegő kiváló kikapcsolódási élményt nyújt a pihenni vágyók számára. Több mint 80 borospince, 4 étterem, 10 büfé, élő cigányzene és jó hangulat várja az ide látogató turistákat.

Minden év március 15.-től október 15.-ig várjuk szeretettel a sátorozni, kempingezni vágyókat, de lehetőség van faházak és telepített lakókocsik bérlésére is. A kemping területére háziállat bevihető, póráz használata kötelező, továbbá a kemping tisztaságának megőrzése érdekében a saját kutyapiszkokat szíveskedjenek összeszedni!

Vendégeink választhatnak a füves és kavicsos, illetve a napos és árnyékos beálló helyek között, mindegyikhez külön-külön áramcsatlakozási lehetőség van. A Kemping területén modern, szép, tiszta vizesblokk áll rendelkezésre, melyben az állandó meleg vízellátást korszerű napkollektorok szolgálják. Gyermekes családok számára saját fa-játszótér biztosított.

Kedves vendégeink további kényelmét szolgálja az ingyenesen használható közös konyhasarok, valamint a mosógép. A recepció épületében közös hűtő vehető igénybe. Portaszolgálatunk 24 órás.

A környék számos természeti kincse, túraútvonalai, gyógyfürdői és történelmi épületei teszik Egert kiváló úti céllá a kirándulni, kikapcsolódni vágyók számára.

"Múlt hétvégén Egerben, a Szépasszony-völgyben voltunk a kutyusunkkal. A Tulipán Kemping egyik faházában szálltunk meg, ahol nagy örömmel fogadtak minket kutyástól (400 Ft volt a kutyának egy éjszaka), azt mondták, volt már ott német dog is, a mi kis 10 kilósunk elbújhat mellette.:) A kemping tulajdonosainak van egy gyönyörű boros pincéjük is, ami gyakorlatilag egy gyönyörű műemlék - na még oda is beinvitálták a mi Pandi kutyánkat nézelődni és hűsölni egy kicsit a nagy melegben. Egyébként az egész Szépasszony-völgyben kimondottan kedvesen fogadták a kutyát, kivétel nélkül mindenhol egyből hoztak neki vizestálkát is, szóval ha a család szeretne egy kis bortúrát tenni Egerben, a négylábú családtagot se hagyják ki a buliból, szívesen fogadják mindenhol! :)" (Bakró-Nagy Eszter ajánlása)

 

 

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Nyími Kutyás-Lovas-Terápiás-Központ

Nyími Kutyás-Lovas-Terápiás-Központ

Derecskei Állatbarátok Közhasznú Egyesülete - Állatkuckó

Derecskei Állatbarátok Közhasznú Egyesülete - Állatkuckó

Selfness Hotel Vadvirág

Selfness Hotel Vadvirág

Panino Café & Bakery

Panino Café & Bakery