Hotel Gondola

Hajdú-Bihar megye - Debrecen  |  Szállás

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

http://hotelgondola.hu  
 

Debrecen belvárosának szivében családias szálloda várja régi és új vendégeit, közel húsz esztendős múltal.Tradicionális szolgáltatásaival népes törzsvendégkört alakított ki a harminc éves szakmai gyakorlattal rendelkező tulajdonos Gondola Kálmán, és személyzete.

Emberi léptékek szolgálatában, kedvező árakon az ország második legnagyobb városának centrumában! Itt naponta tetten érhető az őszinte vendégszeretet, az otthonosság és a nem túlzó kényelem.

"A kedvencek elhelyezéséért nem számítanak fel semmilyen plusz költséget. Valamint rendelkeznek egy zárt füvesített kerttel/parkoló helyiséggel." (Seregi Marianna ajánlása)

 

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Lelenc Kutyamentő Egyesület

Lelenc Kutyamentő Egyesület

Café Design BTL Ügynökség

Café Design BTL Ügynökség

Fonyódi kutyás strand

Fonyódi kutyás strand

Mazel Tov

Mazel Tov