Engler Hotel

Győr-Moson-Sopron megye - Mosonmagyaróvár  |  Szállás

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 9200 Mosonmagyaróvár, Partos utca 14.
Tel/Fax: (0036) 96/566-425

http://englerhotel.hu  
 

Ősfás ligetben található a Hotel. A múltban ezen a helyen szintén vendéglátó hely állt. Engler Péter kiváló vendéglős a háború után egész kis paradicsomot hozott létre. Vendéglőjét gyönyörű kert vette körül, ritka növényekkel. Teniszpálya, aktív strandélet jellemezte a környéket. A mai tulajdonos, tiszteletből megőrizte az Engler nevet. A név ma is őrzi a múlt hangulatát, ezt kívánja Gál András újra megteremteni.

Hotelünk 1-7 ágyas, egyedi atmoszférájú szobái ideálisak a nyaraló családok számára, de a megpihenni vágyó átutazóknak is. Minden szobához tartozik saját fürdőszoba (zuhanyzóval és WC-vel), tv, a szálloda egész területén ingyenesen használható Wi-Fi internet működik.

Házi kedvencét sem kell otthon hagynia. Az Engler Hotel Étterem állatbarát szálloda, a kutyus vagy a cica Önnel aludhat.

Engedje magát elcsábítani egy fenséges ebédre, kóstolja meg cseh sörspecialitásainkat 120 fős sörkertünkben az évszázados faóriások alatt, majd sétáljon egyet a Mosoni Duna partján, kiélvezve a szigetközi táj csendjét és nyugalmát.

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Geometry Global

Geometry Global

Sunrise Beach Budapest

Sunrise Beach Budapest

Murok Cafe

Murok Cafe

Csészényi kávézó

Csészényi kávézó