Winchester Vendégház

Vas megye - Gersekarát  |  Szállás

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: Gersekarát
Telefon: 06-94-414570
Fax: 06-94-412902
Mobil: 06-30-600-6626, 06-20-585-5775
E-mail: [email protected]

http://winchester-vendeghaz.hu  
 

2000 m2-es, vadráccsal körbekerített területen, parkosított környezetben, örökzöldek, rózsalugas, árnyékot adó fák, sziklakert társaságában áll a nyáron is kellemesen hűvös kis faház.

Gersekarát egy kis falu, mely Zalaegerszegtől 15 km-re, Vasvártól kb. 12 km-re fekszik. A falu határában a hegy lábánál tárul szemünk elé egy gyönyörű tó. A tó egyik oldala a horgászok paradicsoma, a másik oldal a strandolóké, és a jet-ski sport kedvelőié. A tavat kettéválasztó erdei úton jutunk fel a kis rönkházhoz.

Az 50+25+25+25 m2-es, eltolt szintes épület 4+2 személy részére ideális pihenést biztosít, valamint pótágyazható.A földszinten helyezkedik el a nappali, ággyá alakítható kanapékkal, szekrénnyel, tárolóhellyel. Innen juthatunk lefele a fürdőszobába, illetve felfele a félemeleten lévő konyha-étkező helyiségbe, és a tetőtéri szobákba. A legalsó szinten lévő fürdőszobában fürdőkád, mosdó, zuhanykabin, wc, tárolószekrény található. A tetőtér egyterű, galériás, 2 db nagyméretű gerendaággyal, és 25 m2-es erkély is tartozik hozzá.

A Winchester Vendégház 2015-ben elynerte Az Év Kutyabarát Vendégháza díjat!

A ház teljesen felszerelt: víz, villany, bojler, gáz, kandalló, hűtő, mikrohullámú sütő, grill, minibár, rádió, tv, parabolaantenna áll a vendégek rendelkezésére. Ping-pong, csocsó, társasjátékok is gondoskodnak a vendégek szórakoztatásáról.

Az épület mögött egy 5x7 méteres, csempézett, tisztítórendszerrel felszerelt úszómedence található, melynek vízmélysége 1,5 m.A ház nyugati oldalán, a medence partján egy 40 m2-es, fedett, nyitott terasz van, ahol egy beépített grillsütő és nyári konyha ad lehetőséget a kerti sütögetésre.

A település élelmiszerbolttal, orvosi rendelővel rendelkezik.

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Vadszőlő Szálló és Étterem

Vadszőlő Szálló és Étterem

Rezidencia kutyapanzió

Rezidencia kutyapanzió

Hivatal Kávézó

Hivatal Kávézó

Gyermek téri kutyafuttató

Gyermek téri kutyafuttató