Salon Drink & Cuts

VII. kerület - Budapest  |  Romkocsmák,pubok

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1075 Budapest, Madách Imre út 10.
Telefon: +36306064665
E-mail[email protected]
Facebook

 

 

Nyitvatartás

Hétfő - szerda: 16:00 - 23:00

Csütörtök: 16:00 - 2:00

Péntek - szombat: 16:00 - 4:00

Vasárnap: ZÁRVA

 

A pesti bulinegyed szívében várunk minden szépülni és alapozni vágyót rusztikus hangulatú bárunkban a pezsgő Madách Imre úton, ahol egy helyen kaphatod meg egy hűsítő kézműves szörp vagy egy tűzes whisky élményét - egy profi hajvágás vagy finishelés mellett.

Persze nem csak éjszaka várunk, kezdheted nálunk a napod hamisítatlan specialty coffee kínálatunk valamelyikével és a hozzá tökéletesen passzoló süteménnyel vagy mártogatóssal egy kis reggeli testi-lelki feltöltődéshez. A kellemes hangulatban történő készülődés pedig az éj leple alatt válik igazán ellenállhatatlanná, amikor nyüzsgő bárrá változunk az állandóan pulzáló belvárosban.

kutyabarat kutyabarát pub kocsma bár

Ne otthon forgassátok fel fenekestül az életet, hanem szépüljetek és alapozzatok a barátaiddal nálunk kellemes borok, belga sörök, ginek és más izgalmas italkülönlegességek társaságában.

Ráadásul még négylábú kedvencedet sem kell otthon hagynod, mi hiszünk benne, hogy a szalonhangulat mindenkinek jár.

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Hungarovet Állatorvosi Rendelő

Hungarovet Állatorvosi Rendelő

Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa

Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa

Fadrusz Söröző

Fadrusz Söröző

Búbos Csárda

Búbos Csárda