StreetPub

I. kerület - Budapest  |  Romkocsmák,pubok

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1015 Budapest, Széna tér 1/a.
Telefon: +3670 425 7111
E-mail: [email protected]
Facebook

http://streetpub.hu/  

Nyitvatartás

Hétfő / Monday 16:00–00:00
Kedd / Tuesday 16:00–00:00
Szerda / Wednesday 16:00–00:00
Csütörtök / Thursday 16:00–00:00
Péntek / Friday 16:00–02:00
Szombat / Saturday 17:00–02:00
Vasárnap / Sunday 17:00–00:00

 

Felújítottuk a régi Tom Pubot, mert nagyon szeretjük ezt az üzletet, és kiérdemelte. Színeket és teret adtunk neki, mediterrán téglát, spalettázott ablakokat; vidám utcai hangulatot kreálva, és átkereszteltük Streetpubra. Gondoskodtunk mindenről.

Az eddig kapható alkoholos italainkat a régi áron meghagytuk, majd a választékot az ötszörösére emeltük, így most összesen 136 féle lehetőséget tudunk felkínálni, ha inni szeretnétek valamit. 

Olyan különlegességekkel találkozhattok, mint például a Firestarter vodka – egy tűzoltópalack üvegből spricceljük bele a vizecskét a pohárba – vagy a Legend of Kremlin vodka, és a mítikus Snow Queen. 19 féle whiskyt árulunk, köztük olyan nagyszerű italokat, mint a Lagavulin, ami a világ legfüstösebb whiskyje, a Caol Ila, vagy az aranysárga Ardbeg. Kedvenceink között van a „Nelson véreként” emlegetett Pusser's rum, a kalandos és pajzán utat bejárt King of Soho gin, no meg az ikonikus Tequila 1800 Anejo. 

A teljes itallapot a streetpub.hu oldalon találjátok.

Két külön teremmel várunk, tévével és társasjátékokkal. Hétfő esténként Pub’s Culture kulturális vetélkedő van az egyik teremben, amelyhez bármikor csatlakozhattok. Hétfőtől vasárnapig mosolygós, kedves kiszolgálás, hangulatnak megfelelő zene vár benneteket – egy olyan hely, ahová mindig jó eljönni.

Rendezvények teljes lebonyolítását vállaljuk. És régimódiak vagyunk: nálunk tényleg a vendég jóltartásáról szól minden egyes nap.

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Monavet Állaptaika

Monavet Állaptaika

Vadásztanya Borozó és Bisztró

Vadásztanya Borozó és Bisztró

My Little Melbourne Coffee

My Little Melbourne Coffee

Stromfeld Aurél-lakótelepi kutyafuttató

Stromfeld Aurél-lakótelepi kutyafuttató