Kőleves kert

VII. kerület - Budapest  |  Romkocsmák,pubok

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1075 Budapest, Kazinczy utca 41.
Telefon: +3620 213 5999
E-mail: [email protected]

http://www.koleves.com  

Nyitvatartás

Hét - Pén: 8:00 - 0:00
Szo - Vas: 9:00 - 1:00
 

A Kőleves Kert 9. szezonját éli. Amikor még a sarkon volt a vendéglőnk és megnyitottuk a kertet, akkor a Szimpla kerten kívül senki más nem volt a környéken, nagyon vártuk, hogy végre ennyire nyüzsgő belváros legyünk, mint most. 

A kertünk sokat fejlődött az elmúlt években, és mára már elmondhatjuk, hogy itt is minőségibb módon próbálunk kocsmát üzemeltetni. Ez csak annyit jelent, hogy könnyű grill konyhánkban egyszerű és könnyen érthető ételeket kínálunk ugyan, de ezt jó minőségben, gyakran a vendéglőben előállított friss és kemikália mentes alapanyagokból készítjük.

A kert akkor van nyitva, amikor jó idő van, és könnyen lehet a szabadban lenni. Ez hétköznaponként 13-től 24 óráig, pénteken és szombaton 01 óráig értendő. Asztalfoglalásra a kertben nincs lehetőség, érkezzetek korán!

 

kutyabarát kocsma romkocsma

 

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Premier Kultcafé

Premier Kultcafé

Halászcsárda Tata

Halászcsárda Tata

Cane Corso Fajtamentés

Cane Corso Fajtamentés

TY Cut fodrászszalon

TY Cut fodrászszalon