Dürer kert

XIV. kerület - Budapest  |  Romkocsmák,pubok

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Címünk: 1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21.
Telefon: 06 1 789 4444 (nyitvatartási időben)
Asztalfoglalás: 06 1 789 4444 (16.00-tól), 06 70 459 1625 (12.00-16.00-ig)
Facebook: facebook.com/durermusic

www.durerkert.com  

Nyitvatartás

H-Cs: 17:00 - 2:00

P-Szo: 17:00 - 5:00

V: 13:00 - 2:00

 

A szórakozni vágyó fiatalok kedvelt helye, ahol a kutyákat is szívesen látják. Persze, koncert ideje alatt nem ajánlott kutyával érkezni, hacsak nem szokott hozzá a hangos zenéhez és a tömeghez.

2008.júniusa óta Budapest legnagyobb underground szórakozóhelye a régi ELTE épület falai között, a Városliget déli partján helyezkedik el. Nyitott, ősfás, kutyabarát kerthelyiséggel, pingponggal, finom ételekkel, biciklitárolókkal várja vendégeit. A kerthelyiség nyáron ingyenes, az ettől eltérő időpontokat jelezzük.

A Dürer kert elsősorban zenés helyszín. A könnyűzenei műfajok igen széles skáláján mozgó koncerteken kívül, érdekes sokszínű programoknak is teret ad. Legyen az különböző kultúrák bemutatása, követségeikkel együttműködve, ahol a közönség kötetlen, kellemes hangulat keretein belül megismerkedhet egyes országok ételeivel, zenei műfajaival.

Rendszeresen szervez egyetemekkel, civil szervezetekkel közösségépítő eseményeket, (Hacktivity , Csinnadratta) teret ad sokszínű programoknak (criticalmass after, humanista mozgalom a világbékéért, Szülői Riadólánc Konferencia, Képregényfesztivál..) Mindezekkel a programokkal igyekszik betekintést mutatni a civil szervezetek, egyetemi közösségek munkájába, miközben közösséget épít.

Programjainkról, aktuális akciónkról itt a Facebookon és a honlapunkon is olvashattok.

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Klauzál téri kutyafuttató

Klauzál téri kutyafuttató

Alsóörs Marina Hotel

Alsóörs Marina Hotel

Köveskál Vendégház

Köveskál Vendégház

Balneo Hotel Zsori****

Balneo Hotel Zsori****