2-es Klub

Csongrád megye - Szeged  |  Romkocsmák,pubok

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 6720 Szeged, Csongrádi sugárút 6. b

 

 

Nyitvatartás

Hétfőtől-Csütörtökig: 06:00-22:00
Péntek és Szombat: 06:00-02:00
Vasárnap: 06:00-22:00

 

Aki ismerte az Ászok sörözőt (Borvirág Bt.) akkor annak nem lesz megtalálnia 2-es klubot, mert annak a helyén nyílt ki 2012 október vége felé! Már messziről ki lehet szúrni a nagy 2-est az épület homlokzatán!

Egy kisebb átalakításon is át eset a hely belülről. Először is emeletes lehet a hely, amivel jóval megnövelték a befogadó képességet! A plafont megnyitották és lépcsővel kötötték össze! Belépve rögtön a pult fogad minket, balra pár 2 személyes asztal és az említett emeletre vivő lépcső. Fent az emeleten 4 személyes asztaloknál és kényelmes bőr kanapén is helyet foglalhatunk. + van egy külön terem is ahol el lehet vonulni csajozni vagy észrevétlenül piálni. Található fent még csocso, darts és egy nagyobb fali Tv is! A kocsmát lent is meg fent is ellátták külön dohányzó részel! + van wifi is

Barátságos italárak, belvárosi közelség és vicces képek a sörcsapon és a wc ajtókon!

 

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Bástya Wellness Hotel***

Bástya Wellness Hotel***

Szent György Fogadó

Szent György Fogadó

Kárpát utcai kutyafuttató

Kárpát utcai kutyafuttató

Dear Budapest Gastrobar

Dear Budapest Gastrobar