Kvízpályázat

A Kutyabarát.hu meghirdeti több fordulós kvíz és kérdőív játékát! Játssz velünk több hónapon keresztül, teszteld tudásod. A szerencsések értékes ajándékokat is nyerhetnek!

A kvízpályázat bemutatása és szabályai:

A kvíz és a kérdőív kérdéseit minden játékos egy alkalommal töltheti ki. A kvíz kitöltésének felülete a Google által használt dokumentum felület, ahol a kérdésekre a megfelelő válaszokat kell bejelölni, majd a végén név és email cím megadása után azt elküldeni. A válaszokat a megadott határidőig fogadjuk el, ezután a kvíz és a kérdőív lezárásra kerül. A kvíz kérdéseire a helyes válaszokat a kvíz lezárását követően a Kutyabarát.hu Facebook oldalán tesszük közzé. A helyes választ adók közül, a válaszok kiértékelését követően, 3 nyertes kerül kisorsolásra, és díjazásra. A nyertesek hozzájárulnak ahhoz, hogy nevüket nyilvánosságra hozzuk.  

Minden kvízben részt vevő, és a kérdőíveket kitöltő, valamint a fotópályázat egyes fordulóiban részt vevő 20 kép tulajdonosa, és azon szavazók, akik megadták nevüket és e-mail címüket a szavazófelület alatt, automatikusan indulnak a főnyereményért.

A nyertesek értesítése e-mailben történik, így minden esetben valós név és e-mail cím megadása a játékokban való részvétel feltétele.

A Facebook nyereményjátékunkban semmilyen formában nem vesz részt.

A kvízjátékok fődíja 1 db két fő és egy kutyája részére szóló kétnapos szállásutalvány a Hotel Grante Esztergom felajánlásával.

A további nyereményeket biztosító partnereink és felajánlott ajándékaik az adott játék külön aloldalán láthatók.

 

A játékokban való részvétellel a játékosok és a szavazók elfogadják jelen játékszabályt, illetve Általános nyereményjáték szabályzatunkat.

 

Hozzászólás

Kapcsolati űrlap

A *-gal jelölt mezőket kötelező kitölteni!

Kutyabarát helyeink

Frufru Szépségszalon és Kávézó

Frufru Szépségszalon és Kávézó

Café Kara

Café Kara

COSE Nostre Budapest

COSE Nostre Budapest

Delanta Panzió

Delanta Panzió

Rólunk

Tapasztalatból tudjuk, hogy nem olyan egyszerű kutyával bizonyos helyekre bejutni, nyaralást, vacsorát tervezni, szórakozni elmenni.

Megmutatjuk, hogy hol ehetsz, ihatsz, szórakozhatsz, pihenhetsz, strandolhatsz kutyáddal, legyen akár kis- vagy nagytermetű a Kedvenced! Kutyabarát, állatbarát szállások, éttermek, kávézók, cukrászdák. Nemcsak a pihenéshez, szórakozáshoz adunk tippeket, hanem hasznos információkat szolgáltatunk kutyád ápolásával, gyógyításával, táplálásával kapcsolatosan is. 
 

 

Médiapartnerek