Pet Farm Family

Budapest - Budapest  |  Kutyatáp-lelőhelyek

Elérhetőség

Telefon: +36 30 177 8582
E-mail: [email protected]

https://petfarmfamily.hu/  
 

Felelősségteljes gondolkodású, lelkes és innovatív csapatunk nem kevesebbre vállalkozott, minthogy olyan eledeleket gyártsunk cicáknak és kutyáknak, amelyek kizárólag szabadtartású farmokról, bio gazdálkodásokból vagy pedig a vadonból származó húsokból, zöldségekből, gyümölcsökből készülnek és mentesek az olcsó töltelék anyagoktól (gabona, burgonya, rizs stb), ízesítőktől, színezékektől és tartósítószerektől. 

Tesszük mindezt a környezetvédelem jegyében, csakis újrahasznosítható vagy biológiailag lebomló csomagoló anyagokat használunk, ráadásul termékeket 100%-ban zöld energia felhasználásával gyártjuk 

A Pet Farm Family termékek összetételét bátran elolvashatod!

Nem találsz a listán sem gabonát, sem mesterséges anyagokat, színezékeket, stabilizátorokat vagy tartósítószereket. Csakis ellenőrzött származású, emberi fogyasztásra alkalmas friss húst (minimum 60%) és zöldségeket, gyümölcsöket, gyógynövényeket. Csak amire a kutyának szüksége van!

✔️minimum 60% friss hús 
✔️0% gabona vagy egyéb olcsó töltelék anyag 
✔️0% tartósítószer
✔️100% szeretet és gondoskodás 
✔️100% újrahasznosítható csomagolás 

Kedvenced allergiától szenved? Vagy érzékeny a pocakja? Válassz egyet az organikus farmokról származó friss húsból és zöldségekből készülő konzervjeinkből, és kezdjetek bele egy új, valóban egészséges étrendbe! 

kutyatáp kutyabarát
 

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Stromfeld Aurél-lakótelepi kutyafuttató

Stromfeld Aurél-lakótelepi kutyafuttató

Városliget Café & Restaurant

Városliget Café & Restaurant

Boxer Fajtamentés

Boxer Fajtamentés

Orom utca - Hegyalja út kutyafuttató

Orom utca - Hegyalja út kutyafuttató