Suller Táp

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye - Nyíregyháza  |  Kutyatáp-lelőhelyek

Elérhetőség

Cím: 4400 Nyíregyháza Tokaji út 3.
Telefon: +36 20 295 1116
E-mail: [email protected]
Facebook

http://kutyakajas.hu  

Nyitvatartás

Hétfő -Péntek: 8.00 - 17.00 

Szombat - Vasárnap : 8.00 - 13.00

 

Állatbarátoktól kaphatsz személyre szabott szakértői tanácsot - Minket is várnak otthon a kedvenceink, akiknek a legjobb minőséget igyekszünk nyújtani, mind étkezés, mind ápolás területén, miért is kezelnénk máshogy a te kutyád, cicád?

Ismerjük a kiskedvencek mindennapjait, így gyorsan és hatékonyan válaszoljuk meg kérdéseid. Tudjuk, hogy ők is családtagok, így nekik is a legjobb eledel, felszerelés és bánásmód jár!

Tudjuk, mennyire fontos az, hogy a kedvencek hosszú, kiegyensúlyozott, egészséges és boldog életet éljenek.

Nálunk személyre szabott tanácsadást is kapsz.

Ha allergiás a kutyusod vagy a cicád, akkor sem kell aggódni, megkeressük neki azt a tápot, ami nem csak egészséges számára, de szívesen is fogyasztja.

Széles termékválaszték

Mivel minden kiskedvenc mást szeret jobban és másra is van szüksége, széles termékkínálattal várjuk vásárlóinkat, így biztosan a legjobbat választhatod ki kutyád vagy cicád számára.

A név kötelez

Édesapánk, Suller József 15 évvel ezelőtt kezdett el haszonállat takarmányozással foglalkozni, így vált az ország legjobb három SANO kereskedőjének egyikévé.

Mára a cégünk, mely családi vállalkozássá alakult, kutya- és macskaeledelekkel, felszereléssel, táplálékkiegészítőkkel is foglalkozik, még tovább erősítve a felelős állattartást.

Nyíregyházi Kutya Klub – Élményteli közösségi alkalmak

Nyíregyházi vagy, esetleg a környéken laksz? Szeretettel várunk klubunkba, ahol nemcsak online tartjuk a kapcsolatot, de személyes találkozókra is invitáljuk tagjainkat. Sétálunk, barátkozunk, megosztjuk egymással a kutyás tapasztalatainkat.

Ezeket az eseményeket általában összevonjuk még valamivel, például ingyenes karomvágással és otthoni ápolási tanácsokkal is kedveskedünk a klubtagok számára.

Ha nem tudsz személyesen jönni, bátran keress minket telefonon, e-mailben, és Facebook üzenetben is!

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Akela Kutyaiskola

Akela Kutyaiskola

Szépalma Hotel és Ménesbirtok

Szépalma Hotel és Ménesbirtok

Butter Brothers

Butter Brothers

KIOSK Budapest

KIOSK Budapest