Pointer PetShop

XXII. kerület - Budapest  |  Kutyatáp-lelőhelyek

Elérhetőség

Cím: 1221 Budapest, Kossuth Lajos u. 25.
Telefon: 06-20/775-9548
E-mail: [email protected]
Facebook

Mikrochip leolvasó hely

 

http://pointershop.hu/  

Nyitvatartás

Hétfő-péntek: 10-18

Szombat: 10-14

Vasárnap: zárva

 

Cégünk régóta foglalkozik kisállattartással kapcsolatos termékek forgalmazásával. 2016 januárjától úgy döntöttünk, megnyitjuk első kiskereskedésünket.

A kezdetektől igyekszünk szem előtt tartani a helyi lakosok igényeit és sokak véleményét meghallgatva formáljuk választékunkat.

Számos meglepetés ért minket. Például nem gondoltuk volna, hogy ennyi nyúl és tengerimalac él a környékünkön és váratlan volt számunkra az is, hogy nagy örömünkre milyen sokan keresik a minőségi, megbízható eleségeket Kedvenceik részére.

Szeretnénk, hogy nálunk mindenki megtalálja a Kedvence számára megfelelő terméket. Éppen ezért folyamatosan alakítjuk és bővítjük kínálatunkat.

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Balaton Together Villas - Vízparti apartmanház

Balaton Together Villas - Vízparti apartmanház

Nikifor`s Coffee Shop

Nikifor`s Coffee Shop

Monszun coffee & more

Monszun coffee & more

NaposPatak Apartmanház

NaposPatak Apartmanház