PLATINUM kutyatápok – nem etetés, hanem táplálás

Budapest - Budapest  |  Kutyatáp-lelőhelyek

A Kutyabarát.hu ajánlásával

Elérhetőség

Telefon: +36 70 555 6544
E-mail: [email protected]

http://www.platinum-natural.hu  
 

A kutyáknak olyan kutyatápra van szükségük, amelynek összetétele ősük, a farkas táplálkozásán alapul. Ez adta az ötletet néhány évvel ezelőtt a PLATINUM szuperprémium hypoallergén kutyatáp létrehozásához.

Koncepció: kiváló minőségű alapanyagok, mindenekelőtt sok friss hús, különleges gyártási módszerrel kombinálva, így készülnek egyedülálló minőségű hypoallergén kutyatáp termékeink, melyek nem tartalmaznak nem kívánatos összetevőket, könnyen emészthetők és tápértékük rendkívül magas.

A PLATINUM kutyatáp világszerte az első márka, amely a friss hús felhasználására vonatkozóan elnyerte a TÜV Rheinland tanúsítványát. A PLATINUM legalább 70% friss húsból EXTRUDÁLÁS NÉLKÜL, kíméletes párolással készül. A csomagoláson feltüntetett összetevők listája megfelel a valós tartalomnak.

A TÜV Rheinland tanúsítvány igazolja 

- a PLATINUM kutyatáp magas friss hús-tartalmát (minimum 70%)

- a csomagolásokon feltüntetett deklaráció helyességét, amelyet labortesztekkel is igazoltak 

- a PLATINUM kutyatáp termékek káros anyagokra, például nehézfémekre vonatkozó tesztelését

- a PLATINUM kutyatáp génmanipulációtól mentességét

- hogy a Platinum kutyatáp nem tartalmaz gluténtartalmú összetevőket

- hogy a Platinum kutyatáp nem tartalmaz mesterséges színező- és ízesítő anyagokat

PLATINUM szuperprémium száraztápok – Egyáltalán nem hagyományos kutyatáp

A PLATINUM mind receptúrájában, mely sok friss húst (legalább 70% minden íz esetében), kiegyensúlyozott mennyiségű szénhidrátot, zöldségeket, hidegen sajtolt olajakat, gyógynövényeket és további értékes összetevőket tartalmaz, mind pedig a 95 °C-on, „kuktában” történő kíméletes gyártási eljárásban különbözik a hagyományos száraztápoktól.

Fedezze fel mindazon előnyöket, amelyeket a PLATINUM száraztápokkal történő táplálás jelenthet kutyája számára: a PLATINUM optimálisan emészthető és hasznosítható, így kevésbé terheli meg a gyomor-bél traktust. A puffadás és a hasmenés már a múlté. A PLATINUM a normál száraztápokkal ellentétben nem dagad meg a gyomorban, így jelentősen csökken a gyomorcsavarodás kockázata. A kutya igényeihez alkalmazkodó összetétel miatt szintén csökken az összeférhetetlenség és az allergiás reakciók veszélye is.

PLATINUM MENU – Víz hozzáadása nélkül készült nedvestápok a vizezett konzervek helyett

Legyen szó akár az összetételről, akár az elkészítési módról vagy a csomagolásról – a PLATINUM MENU nedvestápok minden téren új mércét állítanak fel.

Csak a legjobb alapanyagokat használjuk fel, többek között 83 százalék friss húst vagy friss halat, kiváló minőségű szénhidrátokkal, válogatott zöldségekkel és értékes olajokkal kiegészítve.

Ismerje meg egyedülálló nedvestápjainkat (konzervjeinket), amelyek jelentősen különböznek a hagyományos nedvestápoktól, és – a világon egyedülálló módon – kizárólag a saját levükben, kíméletes párolás során készülnek. Az első osztályú összetevőkkel kombinálva ez garantálja nedvestápjaink rendkívül magas tápértékét. A hagyományos nedvestápokhoz képest így jelentősen csökkenthető a kutyának adott táp mennyisége. Tapasztalja meg Ön is, melyek a PLATINUM nedvestápok (konzervek) fogyasztásának előnyei kutyája számára: életvidámság, jobb egészség, nagyobb izomtömeg és csillogó szőr.

 

PLATINUM publikációk:

Szakkifejezések egyszerűen: Mi áll a kutyatápok címkéjén?

Allergia és intolerancia kutyáknál

 

 

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Hotel Romantik Eger***

Hotel Romantik Eger***

Liget Utazási Iroda

Liget Utazási Iroda

Hellodog.hu

Hellodog.hu

KIKOL Bútor

KIKOL Bútor