Kutyamánia - Kisállat szolgáltatások

XI. kerület - Budapest  |  Kutyatáp-lelőhelyek

A Kutyabarát.hu ajánlásával

Elérhetőség

Cím: 1113 Budapest, Nagyszőlős utca 7
Telefon: +3630/869-3476
E-mail: [email protected]

http://kutyamania.hu  

Nyitvatartás

H-K-Sz 10-18
Cs 14-20
P 8-16

 

Kedvenceink megfelelő táplálása az egyik alapvető teendőnk jó közérzetük megtartása érdekében. Webes áruházunkban igyekszünk ehhez a megfelelő segítséget és termékeket nyújtani.

Célunk: minőség és megbízhatóság!

Oldalunkon megtalálható tápok jelentős része allergiás, érzékeny kutyák számára is kiváló eledel. Termékeinkre visszafizetési garanciát vállalunk, 30 napon belül. Amennyiben nem lenne megfelelő a táp, akkor a visszaküldött termék árát a visszaküldött mennyiséggel arányosan visszafizetjük. Oldalunkon a tápok mellett megtalálhatóak a szabadidő sporthoz szükséges kellékek, játékok. Ha bármilyen kérdés, kérés merülne fel, kérem, keressen meg minket! Köszönjük, hogy ellátogat az oldalunkra!

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Titan Kickness

Titan Kickness

Mamaison Hotel Andrássy

Mamaison Hotel Andrássy

Medves Hangulatszálló

Medves Hangulatszálló

Gusteau Kulináris Élményműhely

Gusteau Kulináris Élményműhely