BlökiShop - Kutyajó dolgok!

XII. kerület - Budapest  |  Kutyás kellékek

 

A BlökiShopban kutyajó dolgokat gyűjtöttünk nektek össze.

A jól ismert és a kevésbé ismert világmárkák mellett nálunk, egy helyen találhatók meg a bio és natúrtermékek, a környezettudatos és méreganyagmentes játékok, tálak és kiegészítők, illetve kézműves termékek, mint például a Flash kutyapékség szuper finom és egészséges kekszei. Ha BARF-ozol, akkor is találsz webshopunkban blökidnek való csemegét.

Az általunk forgalmazott klasszikus márkák: AZP, Barry King, BiogenicPet, Camon, Carnilove, Chicopee, Chuckit!, Cibau, Dog Vital, Dr. Clauder’s, Ecopet, Eukanuba, Ferplast, Flexi, Happy&Fit, Happy Dog, Iams, Kong, N&D, Nature’s Protection, Nutrilove, Royal Canin, Trixie, Whimzees

Az általunk forgalmazott öko, bio és natúrmárkák: Beco Pets, Hund&Herrchen, Leiky, Lila Loves it, My Bulldog Shop, Yarrah Bio, Zooro

Az általunk forgalmazott kézműves termékek gyártói: Flash kutyapékség, Pajti

A rendelések személyes átvételére a XII. kerületben van lehetőség, előre egyeztetett időpontban, akár az esti órákban is.

Nézz szét a BlökiShopban és lepd meg kedvencedet valami kutyajó dologgal!

Nézz szét webshopunkban: https://blokishop.hu

Lájkolj minket: https://www.facebook.com/blokishop.hu/

Kövess Instán: https://www.instagram.com/blokishop.hu/

Olvass minket: https://blokishop.blog.hu

 

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Suelto Bistro & Bar

Suelto Bistro & Bar

Retriever Rescue Fajtamentő Egyesület

Retriever Rescue Fajtamentő Egyesület

Kutyaközpont - Kutyaiskola

Kutyaközpont - Kutyaiskola

Villa Teleki vendégház

Villa Teleki vendégház