Kutyafotózás - ZséeL Photography

XIV. kerület - Budapest  |  Kutyás kellékek

Elérhetőség

Cím: 1035 Budapest, Raktár utca 39-41.
Telefon: +3670-600-1225
E-mail: [email protected]
Facebook 

http://zseelphotography.com/  
 

Ha te is családtagként tekintesz kutyusodra, biztosan elgondolkoztál már azon, hogy szeretnéd őt megörökíteni profi fotókon, és milyen jó lenne, ha közös képek is készülnének vele. De talán elvetetted az ötletet, mert azt gondoltad, hogy kutyusod kicsit szeleburdi, vagy esetleg túl idős már hozzá. 

Ez egyáltalán ne tántorítson el attól, hogy jelentkezz nálam egy kutyafotózásra! Fotóztam már 7 hónapos kölyökkutyát, és 15 éves süket kutyust és mindkét esetben tündéri fotók készültek. Sokféle trükköm van arra, hogy hogyan motiváljuk a kutyusokat, hogy a kamerába nézzenek.

Hidd el maradandó élmény lesz nektek, és emellett persze gyönyörű fotókon örökítheted meg leghűségesebb társadat, családod négylábú tagját, a Kutyádat.Munkám során fő szempontom a türelem és játékosság,nagyon fontosnak tartom hogy kutyád jól érezze magát a fotózás ideje alatt. Te is aktív részese leszel a fotózásnak,fontos hogy a kutya közelében legyél,hiszen ezzel megnyugtatod őt.

A kutya-gazdi fotózás során készült fotóimmal, a kutyád és közted lévő szoros és őszinte kapcsolatot igyekszem visszaadni a képeken, gyönyörű és látványos hátterekkel kiegészítve.

Ha a kutyádról és rólad készült fotókat adod ajándékba ismerőseidnek,vagy ha egy kutyás barátodat leped meg egy ilyen fotózással,mindenképpen garantált lesz az öröm. 

Látogass el az oldalra és ha tetszenek a fotók jelentkezz bizalommal és/vagy lájkold  az oldalt.

Kistestű kutyákról stúdiós és szabadtéri fotókat is, közepes és nagytestű kutyákról egyelőre csak szabadtéri fotókat tudok készíteni.

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Cut and Coffee

Cut and Coffee

Dráva utcai kutyafuttató

Dráva utcai kutyafuttató

KOLBice Dohány STR

KOLBice Dohány STR

Kaktusz Villa

Kaktusz Villa