Flash kutyapékség - Egészséges kutyasütik

XIX. kerület - Budapest  |  Kutyás kellékek

Elérhetőség

Cím: 1094 Budapest, Páva utca 17.
Telefon: +3670 328 0870
Email: [email protected]
Facebook
Instagram

http://flashkutyapekseg.hu  

Nyitvatartás

Hétfő: zárva
Kedd - Péntek: 10.00 - 18.00
Szombat: 10.00-14.00

 

 

Minden süteményt kézzel készítünk, a hozzávalókat odafigyeléssel válogatjuk össze, és sok-sok szeretetet adunk még bele. Ezért termékeink egészségesek, finomak és a szemnek is tetszetősek. Tartósítószert, mesterséges adalékanyagokat, sót és cukrot nem tartalmaznak, hogy teljes mértékben megfeleljenek a kutyák egészséges, kiegészítő táplálására.

Választékunk lehetőséget ad a gazdinak, hogy akár egy egyszerű de igényes jutalomfalattal, vagy egy speciális alkalomnak megfelelő süteménnyel lepje meg négylábú társát. Mivel mindenre odafigyelünk, ezért lehetőség van arra is, hogy allergiás problémák esetén más összetételű, egyedi terméket készítsünk megrendelőnknek.Reméljük, hogy minden kutyus és gazdi örömét fogja lelni süteményeinkben.

Ajándékozz valami különlegeset kutyusodnak!

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Karma Café & Restaurant

Karma Café & Restaurant

Terasz

Terasz

Facebistro

Facebistro

Mai Manó Ház

Mai Manó Ház