Budagyöngye Állatpatika

II. kerület - Budapest  |  Kutyapatikák

Elérhetőség

Cím: 1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 121. I. em. (Postával szemben)
Telefon: 06-1-275 0855/268-as mellék
Mobil: 06-30-824-0924

http://budaiallatpatika.hupont.hu  

Nyitvatartás

hétfőtől péntekig: 10-19-ig
szombaton: 10-15-ig

 

Az állatpatika 2002 óta működik az üzletközpontban, állatorvosok irányításával. Elsősorban receptköteles és nem receptköteles állatgyógyszerek forgalmazásával foglalkozunk.

A különböző betegségek gyógyításában nélkülözhetetlen gyógytápok (Hill's, Royal Canin, Eukanuba, Trovet stb.) is szerepelnek készletünkben. Ezen kívül ún. állatorvosi és normál tápokat is tartunk.
A mind népszerűbb kedvtelésből tartott állatok gyógyszerei is megvásárolhatók nálunk (pl. tengerimalac, görény, papagáj számára).

Többféle táplálék-kiegészítő, parazitaellenes szerek, vitaminok, samponok, műtéti gallérok és kötszerek is a gazdik rendelkezésére állnak. Szívesen adunk szaktanácsot az állatgyógyszerek alkalmazásával kapcsolatban.

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Kutyaduma központ

Kutyaduma központ

Váci Mihány  utca mögötti kutyafuttató

Váci Mihány utca mögötti kutyafuttató

Búbos Csárda

Búbos Csárda

Magic Box Szépségszalon

Magic Box Szépségszalon