Keresés régió szerint

Keresés település szerint

Buksi Kisállatfarm
Kutyapanziók

Buksi Kisállatfarm

Szeged
 

Szűcs Imre vagyok, a Buksi Kisállatfarm tulajdonosa. Már gyermekkorom óta foglalkozom állatokkal, a kutyákkal való szorosabb együttműködést 1979-ben kezdtem egy csodálatos, kan, német juhászkutyával, aki a barátom, sporttársam és tanítómesterem is volt. Fénykorában rengeteg munkakutya versenyen vettünk eredményesen részt.

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Sárvári Kutyasuli

Sárvári Kutyasuli

Gépmadár park kutyafuttató

Gépmadár park kutyafuttató

Hotel Sopron****

Hotel Sopron****

Menza

Menza

Rólunk

Tapasztalatból tudjuk, hogy nem olyan egyszerű kutyával bizonyos helyekre bejutni, nyaralást, vacsorát tervezni, szórakozni elmenni.

Megmutatjuk, hogy hol ehetsz, ihatsz, szórakozhatsz, pihenhetsz, strandolhatsz kutyáddal, legyen akár kis- vagy nagytermetű a Kedvenced! Kutyabarát, állatbarát szállások, éttermek, kávézók, cukrászdák. Nemcsak a pihenéshez, szórakozáshoz adunk tippeket, hanem hasznos információkat szolgáltatunk kutyád ápolásával, gyógyításával, táplálásával kapcsolatosan is. Oldalunk részére a médiafigyelést az Expertis Kft. végzi.
 

 

Médiapartnerek