Rezidencia kutyapanzió

Heves megye - Halmajugra  |  Kutyapanziók

Elérhetőség

Cím: 3273 Halmajugra, Kossuth Lajos u. 135
Telefon: +3670/882-3939
E-mail: rezidencia.szigilx@gmail.com

http://kutyapanzio.eoldal.hu  
 

Ez a panzió szándékaink szerint kicsit más, mint a többi. Nem a szokásos elhelyezést biztosítjuk a kutyáknak. Szerettük volna, ha az otthoni környezethez és a mindennapi életvitelükhöz leginkább hasonló módon lakhatnának nálunk. Elgondolkoztunk, hogy mi magunk hol hagynánk ott jó szívvel a kutyáinkat, hogy a távollétünk alatt ne kelljen minden pillanatban miattuk aggódniuk. Úgy találtuk. hogy legszívesebben családi környezetben tudnánk otthagyni őket, és ennek megfelelően próbáltuk kialakítani a kutyák helyét.

A Rezidencia 2 szinten lett kialakítva. A kutyák 100 négyszögöl parkosított kertet használhatnak. Egyszerre maximum mérettől és nemtől függően 3-4 vendéget helyezünk el. Igyekszünk minél inkább családias otthonos hangulatot teremteni a kutyák számára, figyelembe véve étkezési, szokásaikat, megszokott életvitelüket.

Az alap ellátáson túlmenően van lehetőség az utcai sétáltatásra, futtatásra. Egyéni fejlesztő / kiképző oktatásra viselkedés terápiás tanácsadásra, kutya kozmetika igénybevételére.

 

 

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Huszár vendéglő

Huszár vendéglő

Golftanya

Golftanya

Gyadai tanösvény

Gyadai tanösvény

Cane Corso Fajtamentés

Cane Corso Fajtamentés