Dog Garden

Fejér megye - Székesfehérvár  |  Kutyapanziók

Elérhetőség

Cím: 8000 Székesfehérvár, Takarodó u. 5.
Telefon: +36 20 994 1819
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Dog-Garden/381321038653463?fref=ts

 
 

Egy régóta dédelgetett álmunk valósul meg a Dog Garden megnyitásával.

Szerettünk volna létrehozni egy helyet, ami rólunk, kutyásokról szól és most gőzerővel haladunk a cél felé. :) Létrehozunk egy helyet ahol igazán jól érezheti magát a kedvencünk, ahol minden róluk, illetve rólatok gazdikról fog szólni. A nyitás napjától várjuk kedvenceiteket, kutya napközinkben vagy hosszabb időre a kutya panziónkban.

Folyamatosan lehet jelentkezni egyéni tréningeinkre, viselkedési problémákkal, nevelési kérdésekkel.
Hamarosan megnyitjuk zárt kutyafuttatónkat mindenki előtt, szeptembertől pedig előadássorozatokkal és speciális programokkal várunk titeket. És még mindig lesz egy meglepetésünk… ;)
Reméljük ti is és kedvenceitek is legalább annyira szeretni fogjátok, a Dog Gardent, mint amennyire mi!

"Az eddigi legjobb kutyapanzió, ahol jártam. 0-24 felügyelet, folyamtos foglalkozás a kutyákkal, hatalmas tér, agilty pálya, medence, és stílusos kivitelezés. Arról nem is beszélve, hogy a hangulat is remek." (Bondor Ivett ajánlása)

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Bodzás Vendégház

Bodzás Vendégház

Ellátó kert

Ellátó kert

Dr. Juhász Tamás Kisállatkórház

Dr. Juhász Tamás Kisállatkórház

Hódos-éri Vadászház

Hódos-éri Vadászház