Replülőtéri kutyapanzió

XVII. kerület - Budapest  |  Kutyapanziók

Elérhetőség

Cím: 1174 Budapest, Felsőbabád utca
Telefon: +36 (20) 360-57-57 (bármikor hívható!)

http://kutyapanziok.hu  

Nyitvatartás

Minden nap nyitva vagyunk!

 

Nyugodt, és teljesen zöldövezetben található kutyapanziónk, Budapesten a repülőtér közelében, a 17. kerületben. Macskák és kutyák mellett igény esetén akár vadkutyák, vagy egyéb házi kedvencek tartását is nyugodtan ránk bízhatja.

További szolgáltatásaink közé tartozik a biztonsági kamerával folyamatosan megfigyelt őrzött parkolónk, ahová ügyfelünk nyaralás, vagy otthonától hosszabb távolmaradás esetén otthagyhatja autóját. Ezt a szolgáltatásunk természetesen nem csak kutyákkal rendelkezők vehetik igénybe :)

  

Házi kedvencüket igények alapján akár lakásban is tudjuk biztosítani tartását. Valamint a háziállat étel adagolása lehet az általunk adott (német minőségű) állateledel, vagy gazdi által hozott ételt is. Minden esetben a házi kedvenceket úgy etetjük, ahogy azt otthonában megszokta, de természetesen figyelembe vesszük ügyfelünk kérését, esetleges eltérő igényét. Az átlagostól hosszabb távú eltartás esetén, valamint több háziállat egyidejű tartása esetén az ár megállapodás tárgyát képezi. A weboldalunkon látható képek teljes mértékben a kutyapanzió valóságos kinézetét adja vissza, azaz nem illusztrációk!!

  

Maximális odafigyeléssel és gondoskodással látunk el minden kutyát, macskát, egyéb házi kedvenceket. De szükség, vagy igény szerint további játékfoglalkozást is tartunk az egyes állatoknak! Garantálni tudjuk, hogy maximálisan meg lesz elégedve mind a kutyapanziónk környezetével és az állatok tartásával, valamint a teljes szolgáltatásunkkal egyaránt! Bármilyen kérdés esetén a telefonszámunkon bármikor elérhetőek vagyunk!

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Hotel Romantik Eger***

Hotel Romantik Eger***

Kárpát utcai kutyafuttató

Kárpát utcai kutyafuttató

Stifler kert

Stifler kert

Szent Ferenc Állatotthon Alapítvány

Szent Ferenc Állatotthon Alapítvány