Kutyaközpont - Kutyapanzió

XVII. kerület - Budapest  |  Kutyapanziók

Elérhetőség

Cím: 1173 Budapest, XVII. kerület Összekötő út
Telefon: +36 308597781
E-mail: [email protected]

http://kutyakozpont.hu/fizetos-szolgaltatasok/kutyapanzio  
 

Mindenki életében adódhat olyan élethelyzet, amikor kutyáját nem tudja magával vinni utazásai során, de mégis biztonságban szeretné tudni kedvencét.

Kutyapanziónk tervezése során elsődleges szempont volt a biztonság, valamint a kutyák nyugalmának a biztosítása. Ezért nagyméretű kenneleket építettünk, így elkerülve a szűk helyre való bezártság okozta frusztrációkat. Az emberek közelségét igénylő kisebb testű kutyákra is gondolva, lehetőséget biztosítunk lakásban való elhelyezésére is.

  

A melegigényesebb kutyáknak a hőszigetelt és fűtőtt kutyaházaink téli időszakban is kellemes pihenést biztosítanak a szabad levegőn történő játék és lemozgatás után. Kutyaházaink fűtése termosztátos infralámpákkal történik, melynek fénye és sugárzó hője idegrendszerre gyakorolt nyugtató, betegség megelőző hatása embereknél is bizonyított.

Minden esetben kutyakiképző látja el, gondozza a kutyádat. Elsődleges szempontnak tartjuk, hogy szakképzett személyzet gondoskodjon kedvencedről. Egy laikus önmagát „suttogónak” kinevező személy nem biztos, hogy szakszerűen a kutyák igényeit ismerve és szem előtt tartva látja el kedvencedet.

Kutyapanziónk területén kialakítottunk egy szökés biztos „futkosót”, melyben az egymással barátságosan viselkedő kutyák kedvükre játszhatnak az egész nap folyamán. Természetesen amennyiben ilyen igényed lenne, és erre engedélyt adsz nekünk.

  


Tapasztalataink azt mutatják, hogy ez a fajta társas viselkedés rendkívül jótékony hatással van a kutyákra. Ha idősebb vagy kis mozgásigényű a kutyád és inkább nyugalmat szeretnél neki, erre is lehetőséget biztosítunk.

Kutyák lemozgatására a kiképzőbázis fél hektáros területe még a nagy mozgásigényű ebeknek is elegendő teret biztosít. Felügyelet mellett szaladgálhat, játszhat, ismerkedhet a környezettel nálunk a kutyád. Némi felár ellenében kiképzőnk a kutyaiskola területén, kérésedre engedelmességi és ügyességi képzésben részesíti kutyádat, így idegrendszerét is megdolgoztatjuk.

Kutyapanziónk igénybe vehető szolgáltatásaihoz tartozik egy kutyáknak kialakított medence, ahol a nyári melegben úszóleckéket vehet kedvenced.

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Mai Manó Ház

Mai Manó Ház

Gaja-völgy

Gaja-völgy

SonkaArcok bárkonyha

SonkaArcok bárkonyha

Kávés Katica

Kávés Katica