Alpha-Vet kutyapanzió

Fejér megye - Székesfehérvár  |  Kutyapanziók

Elérhetőség

Cím: 8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.
Telefon: 22/ 330-754, 30/400-2117
E-mail: [email protected]
Skype: allatelsosegely

http://alphavetallatkorhaz.ning.com/page/panzio-1  
 

Problémát okoz Önnek, hogy hol helyezze el és kire bízza kedvencét, amíg Ön például nyaral, üzleti úton van, hosszabb ideig külföldön tartózkodik illetve egyéb elfoglaltság miatt nem jut idő állatára?

Mi ebben is tudunk Önnek segíteni!

Állatkórházunkban már évek óta jól működik a kisállat panzió. Itt lehetőség van kutya, macska, kisrágcsáló, vadászgörény, díszmadár és hüllők elhelyezésére. Megoldható, hogy kedvence csak pár órát vagy akár több hetet is itt töltsön. Alkalmazkodni tudunk mind a gazdi, mind az állat egyedi igényeihez. Választhat nagyobb, külső kenneleink illetve kisebb, de meleg kenneleink között. Ön kérheti kedvence speciális táppal való etetését is.

A 24 órás megőrzés és napi többszöri sétáltatás mellett folyamatos állatorvosi felügyeletet biztosítunk!

Etetésnél választhat, hogy milyen eleséget (akár speciális diétás illetve gyógytápot, konzerv vagy száraz), naponta hányszor és milyen adagban kapjon. Kérjük, hozza magával kedvence oltási könyvét, tájékoztasson minket, ha valamilyen egészségügyi problémája, különleges ellátási igénye van. A fenti alapellátáson kívül kérhető kozmetikai szolgáltatás, állatorvosi kezelés (oltás, féreghajtás, ivartalanítás stb.) is. Ha szeretné, hogy kedvence még otthonosabban érezze magát, kérjük hozza el valamelyik játékát, etetõ- és itatóedényét esetleg kedvelt, megszokott fekhelyét.

Bejelentkezés telefonon, illetve személyesen is megoldható.

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

220Volt Magyarország Kft.

220Volt Magyarország Kft.

Vigyél Haza Alapítvány

Vigyél Haza Alapítvány

Replülőtéri kutyapanzió

Replülőtéri kutyapanzió

Profivet Állatklinika

Profivet Állatklinika