Dogmopolite kutyapanzió

V. kerület - Budapest  |  Kutyapanziók

Elérhetőség

Cím: 1054 Budapest, Tüköry u. 3. (iroda)
Telefon: (06-1) 246-23-06
Fax: (06-1) 239-24-31
Mobil: (06-20) 477-56-00
0-24 órában hívható sürgősségi szám: (06-20) 477-56-00
E-mail: [email protected]

http://dogmopolite.hu/kutyapanzio.php  
 

Kutyusunkat hosszabb távra, jelenlétünk nélkül másra bízni sokszor nehéz döntés, bizalmi kérdés.

A Dogmopolite elsődleges célja kutyapanzióiban, hogy a kutyusok a lehető legjobban érezzék magukat, majd a tartózkodást követően a gazdi boldogan vihesse haza kedvencét.

Munkánkat nemcsak a kiváló környezet, de a kutyusokkal való szeretetteli bánásmód is jellemzi,Kutyapanzió, Kutyasétáltatás, Kutyamegőrzés amelynek hála a panzió valós élménnyé válik a kutyák számára. Kiadós sétákat (naponta minimum három alkalommal), szabadban, elkerített területen történő játékot, szocializálást és szakszerű, hozzáértő gondozást biztosítunk, természetesen teljes ellátással.

Kérésre természetesen a gazdi által megadott tápot és – adott esetben – táplálék-kiegészítőket adjuk, és mindemellett persze figyelembe vesszük a kutyus egyéni igényeit, szokásait és megszokásait is. Mindezen adatot az ügyféllel történő találkozás alkalmával pontosan feljegyezzük, és annak megfelelően tartjuk és gondozzuk legjobb barátját. A panzió 0-24 órában felügyelt és szükséges esetén – magától értetődően – állatorvost is biztosítunk.

Mi az a plusz, amit a Dogmopolite kutyapanzió nyújt?

  • A legtöbb panzió kennelekkel dolgozik. A Dogmopolite nem használ kenneleket, a vendégek kérés szerint lakásban, házban vagy fedett környezetben, szabad levegőn alszanak.
  • A kutyusok el- és visszaszállítása a megrendelő lakhelyére jelképes összegű (500-1000 Ft / irány).
  • A kutyusok felügyeletét professzionális kiképző végzi, aki emellett már az első találkozás során is szakszerű felvilágosítást nyújt.
  • Kérésre a panzióztatott kutyák díjmentesen igénybe vehetik aktív napközi szolgáltatásunkat, amelynek keretén belül egész napot az erdőben, mozogva, tanulva, szocializálódva töltik többi kutyatársukkal.
  • Tekintettel arra, hogy kiképző kollégák végzik a felügyeletet, sokszor fény derül viselkedési zavarokra, egyéb problémákra, amelyre minden esetben megoldási javaslatot nyújtunk.
  • Munkatársunk a kutya átvétele során részletes megrendelőlapon és kutya-adatlapon regisztrál valamennyi információt a kutya és gazdája szokásainak és az egyéb tudnivalóknak a pontos rögzítéséért és visszakereshetőségéért.
  • Szakmai felelősség-biztosítást 10 millió Ft összegig.

Azoknak a gazdiknak, akik kutyusukat csak napközben szeretnék elhelyezni lakhelyükön kívül, aktív napközinket ajánljuk, ahol az erdőben, kutyakiképzővel, kutyatársaságban, tanulva, játszva, mozgással töltheti el kutyájuk a napot.

Tüzelő kutyák panzióztatása

Cégünk sok szeretettel várja a tüzelő kutyákat is! Minden gazdi tudja, hogy a tüzelő kutyák számtalan kellemetlenség forrása lehetnek. A kertes házban élők egyrészt amiatt aggódnak, hogy váratlan vendég érkezik kedvencéhez. A lakásban élők a higiéniai kihívásoknak kell, hogy eleget tegyenek. Séta közben pedig valamennyi gazda a túlontúl aktív kan kutyákkal való találkozást próbálja elkerülni, néha mindezt sikertelenül. Számunkra a tüzelő kutyák nem jelentenek problémát. Szeparáltan, barátságos körülmények mellett tartjuk őket. A tulajdonos mindig biztos lehet benne, hogy kutyáját eredeti állapotában kapja vissza. Kérjük, vegyék figyelembe, hogy a tüzelő kutyák után cégünk a normál panzióztatási díjhoz képest 50%-os felárat számít fel.

Panzióink: Budapest több kerületében – Kérjük, érdeklődjön irodánknál az Önhöz legközelebb eső panzióval kapcsolatban!

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Bárdos Állatorvosi Rendelő

Bárdos Állatorvosi Rendelő

A Moszkvai Őrkutya Alapítvány bemutatkozása

A Moszkvai Őrkutya Alapítvány bemutatkozása

Öreg-tó Club Hotel

Öreg-tó Club Hotel

Stadt étterem és kávézó

Stadt étterem és kávézó