Dogmopolite kutyapanzió

V. kerület - Budapest  |  Kutyapanziók

Elérhetőség

Cím: 1054 Budapest, Tüköry u. 3. (iroda)
Telefon: (06-1) 246-23-06
Mobil: (06-20) 477-56-00

http://dogmopolite.hu/kutyapanzio.php  
 

Kutyusunkat hosszabb távra, jelenlétünk nélkül másra bízni sokszor nehéz döntés, bizalmi kérdés. A Dogmopolite elsődleges célja kutyapanzióiban, hogy a kutyusok a lehető legjobban érezzék magukat, majd a tartózkodást követően a gazdi boldogan vihesse haza kedvencét.

Munkánkat nemcsak a kiváló környezet, de a kutyusokkal való szeretetteli bánásmód is jellemzi,Kutyapanzió, Kutyasétáltatás, Kutyamegőrzés amelynek hála a panzió valós élménnyé válik a kutyák számára. Kiadós sétákat (naponta minimum három alkalommal), szabadban, elkerített területen történő játékot, szocializálást és szakszerű, hozzáértő gondozást biztosítunk, természetesen teljes ellátással.

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Arany Szarvas Fogadó Étterem

Arany Szarvas Fogadó Étterem

California Coffee Company - Liszt Ferenc tér

California Coffee Company - Liszt Ferenc tér

Terasz

Terasz

Kolette bistro

Kolette bistro