Buksi Kisállatfarm

Csongrád megye - Szeged  |  Kutyapanziók

Elérhetőség

Cím: 6727 Szeged, Gerle utca 57.
Telefon: +36(30)9434-570
Email: [email protected]

http://www.kisallatfarm.hu/  
 

Dél-Magyarországon egyedülálló kínálatunkat úgy alakítottuk ki, hogy lehetőség szerint minden kisállattartó megtalálja az igényeinek megfelelő szolgáltatást. Segítünk a kedvenceknek, hogy egészséges életet élhessenek. Neveléssel és etetéssel kapcsolatos kérdései vannak? Nyaralni, síelni megy, vendégei jönnek, lakást újítana föl? Szeretné biztonságban tudni háziállatát? Télen fűtött, nyáron hűtött szobában szeretné elhelyezni kedvencét? Szeretné, ha a kutyája a nálunk töltött idő alatt tanulna is valamit? Kutyaóvodát, kutyaiskolát keres? Kozmetikai szolgáltatásra lenne igénye? Szaktanácsra lenne szüksége?

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Emarsys Technologies Hungary

Emarsys Technologies Hungary

Bereg Bar and Cafe

Bereg Bar and Cafe

Oroszlános Borvendéglő és Borhotel

Oroszlános Borvendéglő és Borhotel

Bárczy Bagel

Bárczy Bagel