Buksi Kisállatfarm

Csongrád megye - Szeged  |  Kutyapanziók

Elérhetőség

Cím: 6727 Szeged, Gerle utca 57.
Telefon: +36(30)9434-570
Email: [email protected]

http://kisallatfarm.hu  
 

Szűcs Imre vagyok, a Buksi Kisállatfarm tulajdonosa. Már gyermekkorom óta foglalkozom állatokkal, a kutyákkal való szorosabb együttműködést 1979-ben kezdtem egy csodálatos, kan, német juhászkutyával, aki a barátom, sporttársam és tanítómesterem is volt. Fénykorában rengeteg munkakutya versenyen vettünk eredményesen részt.


Az első kiképzésvezetői igazolványomat még 1982-ben szereztem, azóta sok tapasztalatot gyűjtöttem a legkisebb fajtától a legnagyobbig. Német juhászkutyákat tenyésztek és tetováló mester vagyok. Nagyon sok kutyát, tenyésztőt, kutyakiképzőt, állatorvost indítottam el, vagy segítettem a céljai elérésében. A Szegedi Magasszálló Keringők, Alföldi Bugák és a Standard postagalambok tenyésztésével és kiállításával is foglalkozom. Az állatok elhelyezésével, tenyésztésével kapcsolatos szakmai hozzáértésemet a Gyémántkoszorús Mester Tenyésztői cím elérése is bizonyítja. Országos és Fajta Klub kiállításokon évek óta rendszeresen bírálok.

Sok barátom, ismerősöm keresett meg azzal a kéréssel, hogy vállalnám-e a kutyájának a felügyeletét, mert nem tudja kire bízni, amíg elutaznak, vagy a házuk átalakítása folyik. Ebből jött az ötlet, hogy állatpanziót üzemeltessek. Az emberek és állatok iránti szeretet és érdeklődés mindig megvolt bennem, ezért nem volt nehéz jó partnereket találni, akik segítik munkámat.
Családias környezetben és minden igényt kielégítve dolgozunk, hogy mindenki megelégedettségét elérjük. Otthoni körülményeket teremtve az állatoknak kialakítottunk fűtött szobákat, a lakásban tartott kutyák, cicák számára. Tudunk fogadni vadászgörényeket, kismadarakat téli időszakban is. Az állatpanzióban a gazdikkal való beszélgetések során a kutyák és cicák tartásával, etetésükkel kapcsolatban felmerülő problémákra is megoldást találunk.

Csúcs minőségű eledeleket, kiegészítőket, felszereléseket, szállítódobozokat, hőszigetelt kutyaházakat, elektromos visszatartó rendszereket forgalmazok és ezeknek a termékeknek a területi képviselője vagyok Csongrád, Békés, Bács-Kiskun megyében.
Minden héten tartunk kutyaovit, ahol a kiskutyák játszhatnak és barátkozhatnak. Hetente háromszor tartok kutyaiskolát, ahol a gazdi saját kutyájával tanulhatja meg azokat a dolgokat, ami könnyebbé teszi az együttélést kedvencével.

Új szolgáltatásunk: Játszóházunkban akár minden nap reggeltől estig elfáradhatnak azok a kutyusok is, akik otthon túl sokat ugatnak, „szétrágják” a lakást és egyéb rosszalkodással bosszantják a szomszédokat és a gazdit. Szocializált, nyugodt, aranyos, együttműködő, szófogadó, kellemes társunk lehet utána. Az KEDVENCEK biztosan ezt választanák.

A Panzió Szegeden családias környezetben, nagy területen fekszik. A legkisebbektől, a legnagyobbakig, a Csivavától, az Ír farkaskutyáig minden méretű, és korú kedvencet szeretettel fogadunk. Egyéni elhelyezéssel várunk minden érdeklődőt!

Panziónk alapszolgáltatásai:

  • Étkeztetés (Kérjük az otthon megszokott eledelekből az itt tartózkodás idejére a kellő mennyiséget elhozni, vagy ha úgy kényelmesebb itt megvásárolni!)
  • Állatorvosi felügyeletet
  • Alapfokú mozgás a több nagy udvar egyikében
  • Télen fűtött, nyáron hűtött szobák!

Kiegészítő szolgáltatások:

  • Játszóház
  • Külön sétáltatás
  • Igény szerinti foglalkozás
  • Teljes körű kozmetikai ellátás
  • Állatorvosi kezelés (oltás,stb.)

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Összefogás a Szánhúzókért Alapítvány

Összefogás a Szánhúzókért Alapítvány

Hepi Vedör

Hepi Vedör

Hunyadi János út kutyafuttató

Hunyadi János út kutyafuttató

2PETS kisállateledel és felszerelés, webshop

2PETS kisállateledel és felszerelés, webshop