Mancs-Rancs

Pest megye - Biatorbágy  |  Kutyamenhelyek

Elérhetőség

Telefonszám: +36 30 311 9701
E-mail: [email protected]

http://mancsrancs.hu  
 

Az otthontalan és a menhelyi kutyák -legyenek fajtatiszták vagy keverékek-, nem választották a sorsukat és nekik is joguk van az élethez. Mi, emberek eldönthetjük további életük alakulását, mely csak akkor lehet bodog, ha nem üldözve, kitaszítva, hanem szerető otthonra lelve folytatódik tovább.

Kérjük mielőtt kutyát vásárolna, fontolja meg, hogy egy hontalan kutya kaphatna-e Öntől egy lehetőséget. Nem minden a pedigré, fontosabb, hogy segítsünk egy számkivetett élőlényen és higgye el, meghálálja. Keressen fel minket és megtaláljuk az Ön számára legmegfelelőbb kutyatársat.

Céljaink:

• Egy kulturált kutya-otthon létrehozása, ahol a kóbor, gazdátlan kutyák testi-lelki rehabilitációja folyhat, amíg megfelelő gazdát keresünk számukra.

• Segítség nyújtás az embereknek, kutya elvesztése illetve megtalálása esetén.

• És talán ami a legfontosabb, hogy munkánkkal elősegítsük, hogy a modern társadalom tagjait is áthassa az élet mindenekfölött való tisztelete, természeti környezetünk értékeinek megóvása.

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Kiadó Kocsma

Kiadó Kocsma

Golftanya

Golftanya

Echo étterem és kávézó

Echo étterem és kávézó

Oroszlános Borvendéglő és Borhotel

Oroszlános Borvendéglő és Borhotel