Sophie Szépségszalon és Kutyakozmetika

XXII. kerület - Budapest  |  Kutyakozmetikák

Elérhetőség

Cím: Budapest, XXII. Budatétény, Névtelen utca 10. 
Telefon: +3620 6107722

 

Nyitvatartás

17.00 -21.00

Munkaidőm hétköznap délután és hétvégén, megbeszélés szerint, telefonon történő bejelentkezéssel (hívás, SMS és Viber alapján vagy Andi Seregi Facebook oldalon.

 

Kutyakozmetikám, ahol örömmel fogadok minden  vendéget és gazdiját. Nálam a gazdi is örömmel látott vendég. A szakmámat élvezetből kezdtem el, mivel felismertem, hogy számomra nem elég az irodai munkavégzés, hanem valami kreatív, alkotói dologra vágytam.  Szerencsésnek mondhatom magam, mivel a hobbim lett a hivatásom. 

Mindig is imádtam a kutyákat, de amióta a saját kis csöppségem hozzám került azóta tudom, hogy az én világom az bizony kutyás! Elsajátítottam a kutyakozmetika alapját és azóta is folyamatosan képzem és fejlesztem magam. Érzem, hogy  a tudás megszerzésében nem állok meg a szépítkezés terén, hanem a kutyusok viselkedése, életmódjuk és kommunikációjuk is nagyon érdekel.

Saját kutyámmal is elkezdtem az alapképzést, ahol sikeresen le is vizsgáztunk, most éppen a középfokú tanfolyamon veszünk részt, hogy mélyebben megismerjem a kutyák „működését”. :)

Jellemző rám a nyugodtság és a türelem, nincs olyan kutyus, aki kihozna a sodromból, legyen szó kicsi vagy éppen nagy testű szőrgombócról. Hálás vagyok a kutyák kitartásáért és figyelméért; a kutya személyisége mindig őszinte, amivel én soha nem élek vissza. IMÁDOM őket! A csodás pofijukat, szemüket, bevallom telhetetlen vagyok!

Szolgáltatásaim:

- Bontás/Fésülés

- Fürdetés

- Szárítás

- Trimmelés

- Nyírás

- Általános ápolás

- Otthoni kozmetikai tanácsadás

- Érzékenybőrű kutyusoknak BIO sampon is rendelkezésre áll (Kozmetikai kezelés előtt ezt kérlek, jelezd!)

- Munkaidőm hétköznap délután és hétvégén, megbeszélés szerint.

- Áraim kedvezőek, kifizethetőek!

Fontos!

- Tüzelő szukát nem áll módomban fogadni, egyezetett időpont esetén sem! (Ezt lehető leghamarabb jelezd, kérlek)

- A higiénia kiemelten fontos számomra, SŐT a kutyus ilyenkor sokkal védtelenebb a külső hatásoktól, érzékenyebb és nyugtalanabb is

- A kozmetikázás előtt figyelj arra, hogy a kutyádnak ne legyen tele a hasa. A gazdi megnyugtatása érdekében elmondom, hogy ez idő alatt a kutyus nem fog éhen halni :) A higiénia itt is fontos!

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Szelence Café

Szelence Café

Sáfránkert Vendéglő

Sáfránkert Vendéglő

Roxy Kutyakozmetika

Roxy Kutyakozmetika

Premier Kultcafé

Premier Kultcafé