Petmetic Állatkozmetika

VII. kerület - Budapest  |  Kutyakozmetikák

Elérhetőség

Cím: 1078 Budapest, István u. 32.
Telefon: (+3630) 722 0725
E-mail: [email protected]
Facebook: https://www.facebook.com/budapestikutyakozmetika

http://petmetic.hu  

Nyitvatartás

hétfő-péntek 10:00-18:00

 

Kozmetikánkban a kedvenceket jutalomfalattal, dicsérettel neveljük a közös munkára. Ha készen vannak, nem zárjuk boxokba őket, kényelmesen, puha fekhelyen várhatják gazdáikat. Figyelembe vesszük, hogy nekik a kozmetikázás nem természetes dolog, ezért nagy türelemmel foglalkozunk velük.

Tudjuk, hogy sok az az idő, amit végig kell állniuk, ezért a nagytestű kutyákkal, az időigényesebb munkákkal egyszerre ketten foglalkozunk, a gyorsabb haladás és az állatok kímélése érdekében. Külön figyelmet fordítunk a kölyök, idős, beteg és lábadozó állatokra. Kölyköknél fontos a beszoktatás, hiszen az első benyomás dönti el, hogy később hogyan viselkedik kozmetikázáskor.

Találkozunk időnként olyan kedvencekkel, akik más kozmetikából jöttek, és "rosszak", agresszívek, esetleg harapnak. Ők első, vagy több kozmetikázásukkor szerzett kellemetlen tapasztalataik miatt reagálnak így, de türelemmel és szeretettel gyorsan "megszelidíthetők". Az idős, beteg és lábadozó kutyusoknak pihenőket tartunk, hiszen nem tudnak sokat állni, és figyelni.

Mindig alaposan, nagy odafigyeléssel dolgozunk, hiszen a kozmetika fontos egészségügyi szolgáltatás, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy állataink egészséges, kiegyensúlyozott életet élhessenek. A minőség és a fazon is fontos, ezért folyamatosan fejlődünk, követjük a divatot, az új irányzatokat, hogy vendégeink és gazdáik is tökéletesen elégedettek legyenek.

 

(Mucsi Dorottya ajánlása)

 

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Anonymus Bar and More

Anonymus Bar and More

Mentőöv Állatvédő Egyesület

Mentőöv Állatvédő Egyesület

Veresi Kutyás Központ - Kutyaiskola, kiképzés

Veresi Kutyás Központ - Kutyaiskola, kiképzés

Víg Kalmár Vendéglő

Víg Kalmár Vendéglő