Veresi Kuyás Központ - Kutyakozmetika

Pest megye - Veresegyház  |  Kutyakozmetikák

Elérhetőség

Címünk: 2112 Veresegyház, Kurucz u. 5.
Ringhofer Nikolett
Telefon: 0620 5023 445

http://kutyauszi.hu/kutyakozmetika.html  
 

A tiszta kutya boldog kutya. Akinek van kutyája, az tudja, hogy nem elég csak dédelgetni őket. Hiszen nemcsak játszani, futkosni, a gazdi közelében lenni szeretnek, de ők is igénylik, hogy tiszták, csomómentesek, szépen fésültek legyenek.

Ugyan az otthoni ápolás elengedhetetlen, de nem árt, ha a kutyakozmetikus szakember is bizonyos időközönként „rendbe teszi" kedvencünket. Ez fontos az ő egészsége érdekében is. És persze a rendszeres ápolással nemcsak a kutyának járunk a kedvébe, de mi is büszkék lehetünk egy-egy utcán elkapott elismerő pillantásra, és kedvencünket illető elismerő szóra.

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Rex Komáromi Állatvédő Egyesület

Rex Komáromi Állatvédő Egyesület

Golftanya

Golftanya

Csajkovszkij park kutyafuttató

Csajkovszkij park kutyafuttató

Angyalföldi kutyafuttató

Angyalföldi kutyafuttató