PetPont Kutyakozmetika

Fejér megye - Kápolnásnyék  |  Kutyakozmetikák

Elérhetőség

Cím: 2484 Agárd, Vasut u. 62/B.
Bejelentkezés és időpontegyeztetés: +36 70 525 2275
E-mail: [email protected]

http://petpont.eu  

Nyitvatartás

Hétfőtől péntekig: 09:00 - 18:00
Szombaton: Bejelentkezés alapján.
Vasárnap: ZÁRVA

 

Seleja Gabriella vagyok, a Petpont kutyakozmetika kozmetikusa. A kutyakozmetika tanfolyamra a kutyák szeretete ösztönzött. Úgy éreztem, szeretnék ezzel foglalkozni. Volt lehetőségem még a tanfolyam megkezdése előtt egy kutyakozmetikus egy napját végigkövetni, így meg is győződhettem róla, hogy annak ellenére, hogy a szakma alapját nem a kutyasimogatás és kényeztetés teszi ki, szeretném ezt csinálni.

A tanfolyamot Budapesten végeztem el, egy nagyon jó kutyakozmetikus kezei alatt, kiscsoportos oktatásban, így megkaptam a kellő odafigyelést. (az oktató: Kovács Beáta - Mardell kutyanyírda). Tudásomat folyamatosan próbálom tökéletesíteni, ahogy mondják: "A gyakorlat teszi a mestert." Munkáimat legkönnyebben képekben tudom bemutatni, tekintse meg a Képtárat is!

Szeretettel várjuk régi és új ügyfeleinket kápolnásnyéki üzletünkben! Kérjük, nézzék meg a "Kapcsolat" menüpontot, ahol az időpontok egyeztetéséhez, bejelentkezéshez, részletek megbeszéléséhez, üzletünk megtalálásához, nyitvatartási adatokkal minden szükséges információt megtalálnak.

Üzletünk igényesen kialakított, ahol lehetőség van megvárni kedvencét, vagy részt vehetnek kedvenceik frizurájának kialakításában. Professzionális eszközöket, és minőségi termékeket használok, a szép végeredmény érdekében.

Sokrétű szolgáltatásokkal állok az Önök rendelkezésére, előzetes egyeztetést követően pedig készséggel vállalom akár kutyusaik, cicusaik háztól-házig szállítását is.

"Olyan életet adj a kutyusodnak, hogy Te is boldog legyél, ha következő életedben kutya leszel, olyan gazdával, mint most Te vagy!"

  

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Chemolak Márkabolt

Chemolak Márkabolt

Termál Kemping Apartmanházak

Termál Kemping Apartmanházak

Angyalföldi kutyafuttató

Angyalföldi kutyafuttató

Városfal utca kutyafuttató

Városfal utca kutyafuttató