Csibok Kutyakozmetika

Pest megye - Gödöllő  |  Kutyakozmetikák

Elérhetőség

Cím: 2100 Gödöllő, Bajcsy-Zs. u. 15.
Telefon: +36-209-711-080
E-mail:[email protected]

http://csibok.hu  
 

Kutyakozmetikánkat Gödöllőn 2003-ban nyitottok meg minden kedves kutyus számára, akik szépülni, nyiratkozni szeretnének. Gödöllő, Veresegyház, Valkó, Mogyoród, Fót, Szada, Vácszentlászló és Budapest vonzáskörzetéből egyránt szeretettel várunk mindenkit.

A kutyusok áplása, karbantartása tekintetében, teljeskörű kutyakozmetikusi szaktanácsadást tudunk nyújtani, akár telefonos megkeresés alapján is! Korszerű kutyakozmetikánk felkészült a legnehezebb feladatokra is, ami türelemmel és a kutyák iránt érzett rajongással párosul.

Javasoljuk, hogy telefonon egyeztessen a kutyakozmetikussal annak érdekében, hogy az Önnek leginkább megfelelő időpontban tudjuk fogadni! Ha Önnek úgy kényelmes, akkor megvárhatja a kezelés végét, vagy értesíteni is tudjuk amikor megszépült kedvence!

Ha igényli, akkor Gödöllő, Mogyoród, Szada, Fót, Valkó, Vácszentlászló, Veresegyház, vagy akár Budapest más vonzáskörzetében is házhoz tudunk menni!

Kérjük tekintse meg az oldalt található menüpontjainkat is, ahol az egyes kutyafajták ápolásához adunk néhány irányelvet.

Csibok Kutyakozmetika, az Ön Kutyakozmetikai szakértője!

  

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Amstel Hattyú Fogadó

Amstel Hattyú Fogadó

Muflon Itató

Muflon Itató

Madal Cafe - Ferenciek tere

Madal Cafe - Ferenciek tere

Erzsébet téri kutyafuttató

Erzsébet téri kutyafuttató